Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Leder Termisk Energi

Vil du ha det faglig ansvaret for forretningsområdet termiske energisystemer?

Fremje VVS ASDrammen12. mai 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Svein-Thore Gran

Rådgiver i AWN Executive Search

+47 932 56 397

Jon Steen

Rådgiver i AWN Executive Search

Nøkkelord

energiberegningersystemdesignklimagassberegninger

Som leder av termisk energi blir du en del av et ungt selskap med flat struktur og «gründer» ånd. Du vil få store muligheter til å påvirke selskapets utvikling. De ansatte er spesialister innenfor VVS og energi med en uformell tone i et engasjerende, kreativt og utviklende miljø.

Du vil få det faglig ansvar for forretningsområdet termiske energisystemer samt at du skal gi faglig støtte til selskapets rådgivere innenfor fagområdet. Du vil få ansvaret for markedsarbeid inkludert tilbudsarbeid for forretningsområdet. I tillegg vil en vesentlig del av dine arbeidsoppgaver være som rådgiver med fokus på tidligfase, energiberegninger, systemdesign og klimagassberegninger

Vi søker etter en person som har:

  • Sivilingeniør/ingeniør –VVS, energi
  • Erfaring som rådgivende ingeniør helst i kombinasjon med erfaring fra entreprenørvirksomhet
  • Kjennskap til bransjespesifikk software – IDA ICE, SIMIEN

Som person er du analytisk, handlekraftig og gjennomføringssterk. Fremje legger vekt på teamarbeid og trivsel og vi forventer at du både har lidenskap for faget og interesse for dine kollegaer. Skal du trives i rollen må du både være uredd og en god lagspiller.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i AWN Executive Search, Svein-Thore Gran , på tlf: 932 56 397 eller Jon Steen, på tlf: 932 92 400.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no – ledige stillinger innen 12. mai. 2024. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Stillingsinfo

Frist12. mai 2024

Kontaktpersoner

Svein-Thore Gran

Rådgiver i AWN Executive Search

Jon Steen

Rådgiver i AWN Executive Search


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Fremje VVS AS

Fremje ble etablert i Drammen i 2023. Selskapet skal rendyrke VVS, energi og slokkeanlegg fordi de mener man kan bli god på mye, men aldri best på alt. Fremjes fokus er å gi merverdi til kundene. Dette gjør selskapet ved å sette seg inn i, og forstå kundens behov, som gjør selskapet i stand til å levere riktig produkt til rett tid. De ansatte i Fremje har lang erfaring i gjennomføring av oppdrag fra entreprenør- og rådgiversiden. Fremje skal være løsningsorienterte, forutsigbare og lettbente. Selskapet er lokalisert sentralt ved Drammen stasjon og i Stavanger.