Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Leder IT Drift

Bli en nøkkelperson innen digital utvikling for et av Skandinavias største tremekaniske konsern!

Moelven Industrier ASAMoelv3. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Stefan Djupvik

IT-direktør

+47 976 63 776

Vil du bli en del av et dynamisk og forretningsdrevet team i et av Skandinavias største tremekaniske konsern?

Vår nåværende leder for avdelingen ønsker å trappe ned, og vi søker derfor etter en engasjert og utviklingsorientert Leder IT Drift.
Som leder IT-drift har du det overordnede operasjonelle, taktiske og strategiske ansvaret for IT-drift i Moelven-konsernet. Dette inkluderer blant annet budsjett-, resultat- og personalansvar. Du rapporterer til IT Direktør i Moelven Industrier ASA og inngår i ledergruppen til IT.

Vi søker deg som er både operativ og strategisk i ditt lederskap, og har evne til å jobbe godt med ulike kulturer i et tverrfaglig arbeidsmiljø. Du er resultatorientert og relasjonsskapende, og vil være en sterk pådriver for konsernets videreutvikling av digitalisering og IT.

Arbeidsoppgaver

Dette er noe av det du vil jobbe med:

  • Lede, motivere og utvikle medarbeidere i avdelingen
  • Bidra til å levere stabil og sikker drift
  • Videreutvikle vår leveranse- og serviceorganisasjon
  • Kontrakt- og leverandøroppfølging
  • Bidra og være en del av ledergruppen i IT

Hvem er du?

Vi tror du har høyere utdanning innenfor IT. Du har gjerne ledererfaring og arbeidserfaring fra IT drift, support og forvaltning, og god innsikt i dagens teknologier samt trender innenfor området. Erfaring fra industri og desentraliserte virksomheter kan være en fordel, men er ikke et absolutt krav.

Du er resultatorientert og en dyktig personalleder som kan bidra til å videreutvikle avdelingen. Vi tror du har evnen til å gå i detalj, men også løfte blikket og se det store bildet. Du bidrar med engasjement, både faglig og sosialt, og du trives med å løse oppgaver både selvstendig og i team.

Stillingen innebærer hovedsakelig kommunikasjon på norsk og svensk, men du må også kunne beherske engelsk godt. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Hos oss får du

En nøkkelrolle i et konsern i sterk utvikling og i en solid og bærekraftig virksomhet! I Moelven mener vi at nettopp DU utgjør forskjellen, gjennom at du bidrar med engasjement, tar eget ansvar og utvikler både virksomheten, deg selv og andre. Du får frihet, myndighet og mandat til å påvirke. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har fokus på HMS, kontinuerlig forbedring og trivsel på jobben. Du får jobbe med et tverrfaglig team med høy faglig kompetanse.

Moelvens IT-avdeling teller til sammen 42 personer – hvorav 16 jobber med infrastruktur, drift og support, og 26 jobber innenfor IT sikkerhet, applikasjonsutvikling/-støtte og prosjektstyring.

Mer informasjon om Moelven.

Stillingsinfo

Frist3. mars 2024

Kontaktperson

Stefan Djupvik

IT-direktør


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Moelven Industrier ASA

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 33 produksjonsselskaper fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 300 ansatte og en omsetning på 14,8 milliarder NOK.