Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

LCA ekspert

Ønsker du å jobbe innenfor industri, transport og konsekvensutredninger?

RambøllOslo7. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Ida Fines

Avdelingsleder

+47 986 41 130

Nøkkelord

LCAØkologiMiljøSirkulær økonomiKlima

Ser du etter en mulighet til å påvirke bransjens standarder og beste praksis? Ønsker du å være en del av et globalt ledende fagmiljø innenfor LCA?

Hvis du synes at dette høres som deg kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i LCA, miljø- og bærekraftledelse som vår som vår nye LCA ekspert, og hjelp oss å komme nærmere svaret på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye LCA ekspert vil du jobbe med LCA og klimaregnskap innenfor flere ulike markedssegment. Du vil bli involvert i tidligfase og sammen med kunden kunne utarbeide strategier og tiltak som minimerer klimafotavtrykk fra industri og næringsliv. Du vil bli en del av et etablert team innenfor seksjonen for LCA og sirkularitet. Her vil du få en unik mulighet til å påvirke egen faglig utvikling. Stillingen vil gi en stor frihet til å påvirke våre prosesser, men også et stort ansvar som ansvarlig for Rambølls norske kompetansesenter på LCA. Rambøll har et internasjonalt fagmiljø innenfor LCA som sørger for kvalitetssikring og faglig utvikling som du vil bli en del av. Dette fagmiljøet gir muligheter for internasjonale prosjekter.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Helhetlige livsløpsvurderinger i Umberto eller SimaPro
 • Sørge for høy kvalitet i seksjonens klimagassleveranser, gjennom bl.a. kvalitetssikring og utarbeidelse av interne rutiner
 • Utarbeide klimaregnskap og strategier som en del av bærekraftsarbeidet til ulike virksomheter
 • Være fagansvarlig klima i større samferdsel- eller industriprosjekter
 • Bidra i avdelingens markedsarbeid innenfor fagområdet

Teamet ditt

Du vil være del av avdeling LCA, miljø- og bærekraftsledelse som er en nasjonal avdeling. Her har vi samlet spisskompetanse innen LCA, bærekraftsledelse, sirkulær økonomi, avfall og bærekraftsrapportering (ESG). Du blir en del av en engasjert avdeling bestående av folk som virkelig ønsker å strekke seg for å gjøre en forskjell for verden gjennom prosjektene. Avdelingen er til stede på kontorstedene Trondheim, Oslo, Drammen, Fredrikstad, Bergen, Arendal og Kristiansand. Vi samhandler digitalt i hverdagen og tilrettelegger for å møtes fysisk iblant. Vi søker primært etter kandidater i Oslo, Trondheim og Bergen, men er åpne for kandidater på de andre kontorstedene. Rambøll har tverrfaglige kontorer ved alle kontorsteder.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Relevant høyere utdanning innenfor industriell økologi og LCA
 • Erfaring som rådgiver eller forsker innen LCA
 • Evne å fasilitere prosesser med gode kommunikasjonsevner og være resultatorientert
 • Ønske om å utvikle faget, avdelingen vår og Rambøll tverrfaglige samarbeid

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • En hybrid arbeidshverdag med digital samhandling både nasjonalt og internasjonalt

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 07.01.24

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist7. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Ida Fines

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!