Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Landskapsarkitekt

Ønsker du å jobbe med landskapsarkitektur i et tverrfaglig miljø?

Norconsult ASBodø7. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Gøran Antonsen

Gruppeleder

Goran.Antonsen@norconsult.com

Norconsult sitt kontor i Bodø har ca. 85 medarbeidere og leverer tverrfaglige tjenester innenfor arkitektur (ark,lark, iark), byggeteknikk, brannteknikk, VVS- og klimateknikk, elektroteknikk, samferdsel, plan, VA, miljø og prosjektadministrasjon. Vi har en god blanding av medarbeidere, både yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt (akustikk, dronekartlegging, scanning, etc.).

Vi jobber med noen av de største samferdselsoppgavene i region nord og våre arkitekter jobber med alle prosjektfaser fra mulighetsstudier til detaljprosjektering innenfor mange kategorier. Vi har fokus på tverrfaglig prosjektering og 3D-modellering.

Vi ønsker å etablere et større miljø for landskapsarkitektur i Bodø og søker derfor etter flere landskapsarkitekter.

For oss er det viktig at du:

 • Er landskapsarkitektutdannelse på masternivå
 • Har mer enn 5 års erfaring
 • Har kjennskap til ulike dataverktøy og 3D-modellering.
 • Har gode samarbeidsevner både internt og eksternt
 • Har kreativitet og engasjement
 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid
 • Bonus knyttet til selskapets resultat.
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift.
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknaden må være skrevet på et skandinavisk språk.

Ring oss gjerne for en prat.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist7. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.