Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Landskapsarkitekt

Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Sweco NorgeTrondheim1. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Monika Vangstad Reitan

Regionleder

monika.vangstad.reitan@sweco.no

Nøkkelord

KonseptutviklingDetaljprosjekteringTverrfaglige prosjekterErfarenSenior

Våren 2023 ble TAG Arkitekter og Arcasa samlet under en felles fane; Sweco Architects. Sammen med Sweco har fusjonen av de to tegnestuene resultert i et komplett og tverrfaglig arkitekt- og rådgivermiljø. Vi arbeider mot vår visjon om å skape Norges sterkeste fagmiljø for bærekraftig arkitektur og byutvikling.

Ved vårt kontor i Trondheim søker vi nå en landskapsarkitekt som ønsker å ta plass blant våre 25 hyggelige medarbeidere. Vi holder til i flotte lokaler i Kjøpmannsgata, sentralt i Trondheim sentrum. Vi består av et stort antall erfarne arkitekter, landskapsarkitekter og arealplanleggere. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere for å skape prisvinnende arkitektur, byrom og parkanlegg m.m. Målet vårt er at vi skal være førstevalget når oppdragsgivere ser etter samarbeidspartnere for prosjektutvikling.

Hos oss gjør du en forskjell

Ved vårt kontor lover vi deg et engasjerende og kreativt arbeidsmiljø hvor vi verner om det sosiale samholdet, heier hverandre frem og feirer våre suksesser. Her møter du en fin blanding av yngre og eldre medarbeidere. Vi er i dag 6 landskapsarkitekter, og med økt oppdragsmengde trenger vi flere dyktige medarbeidere. I Sweco Architects arbeider vi med landskapsarkitektur innen et bredt spenn av oppgaver. Alt fra overordnet byutvikling og mobilitetsplanlegging til detaljert formgiving og prosjektering. Vi har høyt fokus på bærekraft i alle faser, og har ulike verktøy for å hjelpe oss. Blågrønn faktor, Bærekraftsol og Klimaplakat bistår oss i hverdagen. Vi ser derfor etter en allsidig og ambisiøs landskapsarkitekt med gode formgivingsegenskaper og interesse for overordnet planlegging. Vi er et fagmiljø i vekst, og med deg på laget blir vi enda sterkere. Stillingen rapporterer til Gruppeleder for Plan og Landskap

Hos oss vil du utvikle deg

Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Du vil få arbeide i spennende, utfordrende og varierte prosjekter for myndigheter og private aktører.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er en fremtidsrettet, kreativ og nytenkende landskapsarkitekt, som samarbeider godt og har lidenskap for faget ditt. Du arbeider systematisk, gjør gode vurderinger, utviser engasjement og har godt humør.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

 • Konseptutvikling innen landskapsforming, skisse og forprosjekt.
 • Detaljprosjektering og beskrivelser.
 • Medarbeider på landskap i større tverrfaglige prosjekter.
 • Fagansvarlig og prosjektledelse i variert omfang og størrelse.
 • Relasjonsbygging med eksisterende og nye kunder.
 • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomi- og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du:

 • Du er utdannet landskapsarkitekt med erfaring fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet.
 • Fortrinnsvis > 10 års relevant arbeidserfaring.
 • God kompetanse i bruk av, og evne til å lære relevante IT-verktøyer. Vi arbeider primært i Revit, men også i Civil3D.
 • God kjennskap til relevante lover, forskrifter, standarder og annet regelverk.
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.
 • Gode samarbeidsevner.

Vi er alle stolte av å være del av et fagmiljø som utfordrer de beste i klassen. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing, samt en sikker og pålitelig stilling i en av Europas ledende arkitekt- og ingeniørvirksomheter.

For spørsmål, eller ønske om en uforpliktende prat, kan du kontakte regionleder Monika Vangstad Reitan på tlf. +47 482 30 683 - Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist1. april 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Monika Vangstad Reitan

Regionleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.