Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Laborant vikariat Bergen

Statens vegvesenBergen27. mars 2023
Søk her

Kontaktperson

Iris Hackelberg

+47 977 99 423

Stillingsbeskrivelse

Vi har ledig vikariat for en motivert, dyktig og fleksibel medarbeider innenfor laboratoria og feltundersøkelser med varighet fra 1. mai 2023 til 31.oktober 2023 ved vårt laboratorium i Bergen.

Seksjonen sine hovedoppgaver er å bistå prosjekter med kontroll av utføring og kvalitet på materialer som blir benyttet til vegbygging. Vi utfører felt- og laboratorieundersøkinger innen fagområde betong, steinmateriale, asfalt og geoteknikk. Seksjonen har to laboratorier, et i Bergen og et i Stavanger og to grunnboringsrigger. Vi er omtrent 18 medarbeider på seksjon.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe på laboratoriet med analysearbeid innen fagområde asfalt, steinmaterialer, betong og etter behov på feltundersøkelser. Dette innebærer registrering og rapportering av lab- og feltundersøkelser til oppdragsbestiller og ved behov bidra til utførelse av andre laboratorie- og feltundersøkelser knyttet til seksjonens feltaktivitet.

Enkelte arbeidsoppgaver kan innebære noe tungt arbeid og du vil ha perioder med høyt tempo og skiftene framdriftsplaner. Dette er en jobb for deg som er fleksibel og liker å jobbe ute i friluft og inne i laboratoriet. Du må regne med noe reising og kveldsarbeid i den travleste perioden i sesongen.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som minimum har fagbrev som faglaborant eller ingeniør i fagfelt kjemi. Det er ønskelig at du har relevante erfaring fra laboratoriearbeid asfalt, stein og betong. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra relevante fagområder og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Det stilles krav om førerkort kl.B og vil være en fordel med førerkort kl BE.

Det vil bli lagt vekt på erfaring fra tilsvarende arbeid, god skriftlig og muntlig framstillingsevne, samt gode datakunnskaper. I tillegg vektlegges personlige egenskaper som praktisk sans, evne til kommunikasjon og samarbeid, selvstendighet, initiativ, kreativitet og godt humør.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Les dette før du søker!

Fyll inn søknadsskjemaet nøyaktig!

På grunn av kravene til utvidet søkerlistene må feltene for utdanning og erfaring fylles ut. Det er ikke tilstrekkelig å kun legge ved CV. Legg også ved relevante vitnemål og attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi blir bedre på å løse oppgavene våre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CVen, så om du kan krysse av for dette i jobbsøkerportalen, oppfordrer vi deg til å gjøre det. Får du jobben, vil vi naturligvis legge til rette for deg om du trenger det. Avkrysningene brukes kun til å sørge for at vi velger ut de rette kandidatene, i tillegg til anonymisert statistikk. Les dette før du krysser av

Søkerlista er offentlig

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig, derfor vil alle som søker hos oss bli satt opp på den offentlige søkerlista om de ikke oppgir en god grunn. Om du har bedt om å ikke bli satt opp på lista, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Iris Hackelberg, tlf. 97799423.

Vi tilbyr

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Stillingsinfo

Frist27. mars 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Iris Hackelberg


Industrier

Geologi, geoteknikk og hydrologi

Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.