Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kvalitetssjef

Har du forretningsforståelse, prosjekterfaring og verktøykompetanse?

RambøllOslo1. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Knut Landstad

Head of Operational Excellence

+47 911 38 238

Vi inviterer deg til å ta i bruk din forbedringskompetanse i en stilling hvor du virkelig kan bidra til at Rambøll gjennomfører effektive, trygge og bærekraftige prosjekter . For denne rollen trenger du forretningsforståelse, prosjekterfaring og verktøykompetanse . Er du vår nye Kvalitetssjef? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår avdeling for Operational Excellence i Norge

Som vår nye Kvalitetssjef blir du en del av et lite men samkjørt team som jobber for å utvikle effektive og brukervennlige prosesser og verktøy for prosjektstyring. Du vil få spesielt følge opp en eller flere markedsenheter og få spesielt fagansvar for noen av våre arbeidsoppgaver i Operational Excellence..

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Aktivt bidra til å vedlikeholde og forbedre Rambøll Norges styringssystem for kvalitet, bærekraft, helse og sikkerhet.
 • Forvalte verktøykasse/programvare som støtter våre prosjekter.
 • Støtte prosjekter i å mobilisere riktig og effektivt og delta i evaluerings og læringsprosesser. Følge opp tilbud og prosjekt for å forklare og ivareta dokumentasjonskravene i prosjektmodellen vår.
 • Være dedikert HSEQ-leder i enkelte strategiske viktige prosjekt.
 • Gjennomføre interne revisjoner.
 • Gjennomføre ledelsens gjennomgåelse inkludert KPI’er for en markedsenhet.
 • Følge opp saksbehandling og årsaksanalyser for innmeldte saker.
 • Følge opp avdelingenes HMS-arbeid, gjennom å sikre at tilstrekkelig opplæring gjennomføres, rutiner for verneutsyr og gjennomføring av HMS risikovurderinger

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Erfaring med et eller flere fag innen prosjektstyring, for eksempel planlegging, kvalitet, risiko, VDC eller HMS
 • Engasjement og forståelse for viktigheten av god prosjektstyring.
 • Pådriver for kvalitetskultur og etterlevelse

I denne rollen vil det være en fordel om du også er god til å forenkle komplekse problemstillinger og er en god kommunikator. Stillingen kan passe både for en med mye formell erfaring fra vår type virksomhet, men også for et ungt og digitalt hode som liker å jobbe bredt og raskt få ansvar.

Sist, men ikke minst, er det en forutsetning at du brenner for å levere grønne og lønnsomme prosjekter for bygge en bærekraftig framtid der mennesker og natur kan blomstre.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater kun vil søke dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Motivasjon og interesse veie ofte tyngre enn en perfekt CV og Rambølls lærekultur kan hjelpe deg å vokse. Dersom denne stillingen frister deg, men du tror du ikke oppfyller alle kravene, oppmuntrer vi deg til å søke. Det er en mulighet at du passer perfekt til denne stillingen, eller til en annen stilling i vår avdeling.

Frist: 01.03.2024

Har du spørsmål?

Kontakt Knut Landstad, Head of Operational Excellence, +47 911 38 238

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Likestilling, mangfold og inkludering Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist1. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Knut Landstad

Head of Operational Excellence


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!