Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kontorsjef Trafikant

Gjør en innsats for 0-visjonen!

Statens vegvesenOslo3. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Trond Ivar Blakkestad Olsen

+47 971 15 679

Vi ser etter deg som ser ledelse som et spennende fag, og som har et ønske om å skape en trivelig arbeidsplass i en kundeorientert arbeidshverdag.

Du motiveres av viktige samfunnsoppgaver, og må være villig til å delta i fellesskapet for å nå etatens 0-visjon når det gjelder drepte og hardt skadde i trafikken.

Arbeidsoppgaver

Vi har ansvar for all førerprøveaktivitet, trafikksikkerhetsarbeid og ulike andre typer publikumsrettede oppgaver, og som kontorsjef blir du en del av ledergruppen i seksjonen. Du vil ha personal-, økonomi-, mål- og resultatansvar for egen enhet og rapporterer til seksjonssjefen. Som del av seksjonens ledergruppe deltar du i samhandling og utvikling innenfor hele Trafikant øst. Du skal jobbe operativt mot egne ansatte og mot våre kunder og har ansvar for faglig oppfølging og kvalitetssikring innen ansvarsområdet.

Kontorsted er Risløkka trafikkstasjon.

Kompetansekrav

 • Vi ser etter deg som har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 3 år
 • Omfattende og relevant ledererfaring fra offentlig sektor kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Det er ønskelig med utdanning innen ledelse, ledererfaring og praksis fra offentlig virksomhet
 • God norsk skriftlig og muntlig formuleringsevne
 • Førerkort klasse B

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR https://hkdir.no/utdanning-fra-utlandet

Vi ønsker oss en leder som er:

 • strukturert, selvstendig, lojal og resultatorientert
 • opptatt av utvikling og god til å bygge trygge team gjennom tillit til sine medarbeidere

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Trond Ivar Blakkestad Olsen tlf. 971 15 679

Stillingsinfo

Frist3. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Trond Ivar Blakkestad Olsen


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.