Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kontormedarbeider

Har du lyst på en hyggelig deltidsjobb i et stort rådgiverselskap i Drammen?

RambøllDrammen28. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

+47 970 02 910

Er du strukturert, nøyaktig og trives med rutineoppgaver? Er du kvikk, teknisk og løsningsorientert?

Om du synes dette høres interessant ut kan denne stillingen være perfekt for deg! Vi har bruk for deg som kan håndtere et bredt spekter av administrative oppgaver for å utfylle våre tekniske rådgivere.

Din nye stilling

Oppgavene og omfanget av deltiden kan tilpasses din bakgrunn. Er du glad i å konsentrere deg om rutineoppgaver på egen hånd har vi oppgaver for deg, og likeledes om du er mer utadvendt og liker kundekontakt. Vi jobber med rådgivning til teknisk etat i norske kommuner og industrier, så har du teknisk bakgrunn eller ønsker å komme inn i VA-bransjen er dette også en mulighet til å kunne lære og utvikle oppgavene mer inn mot rådgivning og ingeniør-orienterte oppgaver. Vi kan med andre ord bruke ulike mennesketyper, men tror du har størst mulighet for å lykkes om du har noe teknisk forståelse.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Tekniske registreringer og strukturering av data
 • Administrativ og økonomisk oppfølging av prosjekter
 • Bistå med planlegging og gjennomføring av events og konferanser
 • Diverse administrative og praktiske oppgaver for å støtte leder og avdelingen

Teamet ditt

Du vil være del av en kompetent avdeling med ca 20 tekniske rådgivere (ingeniører) med vannrensing som spesialitet. Vi har stor aktivitet og kan ha bruk for en blid og serviceinnstilt kontormedarbeider som kan avlaste oss med administrative oppgaver. Har du riktig bakgrunn eller er læringsvillig ligger ting veldig godt til rette for å utvikle deg inn mot mer teknisk-administrative oppgaver. Kanskje er du «ingeniør-light» før du vet ordet av det?

Teamet består av en svært kompetent og motivert gjeng med mye latter og omtanke for hverandre. Vi har stor fleksibilitet og tillit til hverandre i vår arbeidshverdag. Vi er gode på det sosiale, og du må nok forberede deg på mange fine invitasjoner!

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter vi mener er viktige for å lykkes i denne stillingen:

Strukturert og effektiv God på Excel, Word og Teams, og gjerne på andre digitale verktøy Gode norskunnskaper, både muntlig og skriftlig Godt humør og løsningsorientert

Hva vi tilbyr deg

 • En fleksibel jobb med omfang etter avtale. Innledningsvis ca 1 dag i uken
 • Et dynamisk og utviklende miljø med kompetente medarbeidere
 • Satsning og vekst
 • Medarbeider i fokus
 • En jobb du kan utvikle etter egne evner og bakgrunn
 • Mulighet for kurs og kanskje utdanning
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et inkluderende arbeidsmiljø

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater bare søker dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Husk at hos oss vil lidenskap, samarbeid og potensial ofte veie like tungt som en perfekt CV. Søk da vel! Passer du ikke helt i denne stillingen søker vi også folk til forretningsutvikling og til enklere kontoroppgaver som registrering/rapportering.

Er du i tvil kan du gjerne kontakt med avdelingsleder Tor Håkonsen på tlf. +47 970 02 910 for en uforpliktende prat.

Vi tar inn aktuelle kandidater fortløpende, men siste frist er søndag 28. januar 2024.

Tusen takk for at du tar deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist28. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!