Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Konsulent & Seniorkonsulent

- innen strategisk bærekraftsrådgivning

RambøllUllern31. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Fanney Frisbæk

Strategic Sustainability Consulting i Norge,

fanney.frisbaek@ramboll.com

Rambøll har ett av Nordens største miljøer innen Management Consulting. Våre 600 eksperter er med å ruste bedrifter og samfunn for en bærekraftig fremtid. Vi tilbyr kundene våre verdifull innsikt, og vår globale kunnskapsbase med 16 500 medarbeidere gir oss mulighet til å kombinere teknisk ekspertise med konsulenttjenester.

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg er vår strategi å være «The Partner for Sustainable Change», med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Du vil bli en del av vår avdeling for strategisk bærekraftsrådgivning i Oslo

Som vår nye kollega vil du bli en del av en dynamisk og internasjonal avdeling med et sterkt faglig engasjement. Vi brenner for bærekraftig utvikling og hjelper våre kunder til å skape bærekraftige løsninger, og navigere seg i det stadig voksende ESG-feltet.

Vi har ambisjoner om utvikling og vekst, og søker deg som har lyst å bli med på laget, enten du er nyutdannet eller har flere års erfaring. Listen under er veiledende, og vi oppfordrer alle med et sterkt engasjement og ønske om å gi god bærekraft/ESG-rådgivning til virksomheter om å søke.

Til stillingen som seniorkonsulent ser vi etter deg som:

  • Har 3-5 års erfaring innen lignende stilling, f.eks. fra konsulentvirksomhet, frivillig organisasjon eller bedrift.
  • Relevant utdanning på master/bachelornivå
  • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Har erfaring eller sterk interesse innen sosial bærekraft, energi, bærekraftig finans, eller ESG-strategi- og rapportering
  • Er løsningsorientert og har gode fremstillingsevner

Til stillingen som konsulent ser vi etter deg som:

  • Har 2-3 års erfaring innen lignende stilling, f.eks. fra konsulentvirksomhet, frivillig organisasjon eller bedrift., eller er nyutdannet innen relevante fag (Økonomi, finans, fornybar energi, samfunnsvitenskap, bærekraft & klima, innovasjon og tekniske utdanninger)
  • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Er løsningsorientert og har gode fremstillingsevner
  • Har interesse for enten sosial bærekraft, energi, eller bærekraftig finans

Veien videre

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.08.2023. Kandidater blir vurdert fortløpende.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte avdelingsleder for Strategic Sustainability Consulting i Norge, Fanney Frisbæk, fanney.frisbaek@ramboll.com, +47 950 12 450

Stillingsinfo

Frist31. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Fanney Frisbæk

Strategic Sustainability Consulting i Norge,


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!