Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Konsulent

Lyst til å bidra til gode oppvekstsvilkår gjennom digital kvalitetsutvikling av barnehagesektoren?

RambøllOslo10. juni 2023
Søk her

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kunnskap, energi og nysgjerrighet i en stilling hvor du vil bli en sentral del av vårt konsulent-team som selger, utvikler og drifter systemet Hjernen & Hjertet i Norge og Danmark. For denne rollen bør du ha lyst til å jobbe mot markedet for å utvikle vår kundeportefølje, samt ha interesse for og/eller kjennskap til oppvekstområdet. Du søker et miljø som kombinerer faglig tyngde, innovasjon og kommersiell utvikling.

Er du vår nye konsulent? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad og CV.

Inviting bright minds

I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bærekraftig samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen for å bidra til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Stakeholder Intelligence avdeling

Som vår nye konsulent blir du en del av teamet Hjernen & Hjertet, hvor du jobber tett med dyktige kollegaer med interesse for digitale løsninger for utvikling av oppvekstområdet.

Hjernen & Hjertet består av styrings- og pedagogiske verktøy for å fremme kvalitet og systematikk i barnehagenes arbeid med barns utvikling, trivsel og læring. Kundene er tilbydere av barnehagetjenester.

Hjernen & Hjertet brukes i dag av nesten samtlige danske kommuner. Vi har flere spennende initiativer på gang i Norge og allerede flere kommuner på kundelisten. Vi har behov for en ny person som vil være med å utvikle tjenestene og kundeporteføljen. Vil du være med å bygge opp et nytt forretningsområde som kan vise til stor suksess i Danmark?

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Proaktivt drive salgsdialoger med kommuner og andre barnehageeiere
 • Utvikle relasjoner til kontaktpersoner i kommuner og barnehageeiere
 • Gjennomføre og tilrettelegge for opplæring i systemet på alle organisatoriske nivåer hos kunden
 • Ta del i markedsføringsaktiviteter og faglig formidling
 • Forretningsutviklingsoppgaver som å lage veiledningsmateriale, kursprogram, faglige innlegg på seminarer, tilbudsmaler og salgs- og produktstrategier

Vi støtter den faglige utviklingen din

Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg, i tillegg til et sosialt og faglig sterkt arbeidsmiljø. I denne rollen bør du ha erfaring og/eller interesse for salg, gjerne kombinert med sektorkompetanse.

 • Du har relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innenfor pedagogiske fag, økonomiske fag, samfunnsvitenskapelige fag eller markedsføring
 • Har du erfaring med salg mot kommunemarkedet vil det være en fordel, uten at det er avgjørende
 • Erfaring med eller interesse for å ta et nytt produkt til markedet
 • Vi ser etter en person vil være med å ta i et tak, ta ansvar for å gjennomføre nødvendige aktiviteter – rett og slett en som har lyst til å være med å utvikle noe nytt

Velkommen til Rambøll Management Consulting

Rambøll har et av Nordens største miljøer innen Management Consulting, med en sterk forankring i offentlig utvikling. Våre 600 eksperter er med å ruste bedrifter og samfunn for en bærekraftig fremtid. Vi tilbyr kundene våre verdifull innsikt, og vår globale kunnskapsbase med 17 000 medarbeidere gir oss mulighet til å kombinere teknisk ekspertise med konsulenttjenester. Rambøll Management Consulting har ca. 70 medarbeidere i Oslo.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og last opp

 • CV
 • Søknadsbrev
 • Annen relevant dokumentasjon

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02. juni.

Har du spørsmål? Kontakt Direktør Martin Aabech, mnaa@ramboll.com, +47 971 75 410.

Stillingsinfo

Frist10. juni 2023
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!