Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Konsulent

Bli en del av et jordnært miljø med dyktige kolleger!

Jefferson WellsTrondheim12. mars 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Ingeborg Lysrud

Rekrutterer Jefferson Wells

ingeborg.lysrud@jeffersonwells.no

Synne Benum Melkvik

Rekrutterer Jefferson Wells

Vi søker flere erfarne økonomer som ønsker en variert hverdag

Ønsker du å teste ut ulike roller i flere bransjer og sektorer, samtidig som du er en del av et voksende fagmiljø? Hos oss har du muligheten til å påvirke din arbeidshverdag i de retningene du selv ønsker!

Arbeidshverdagen som konsulent

I Jefferson Wells dekker vi primært roller ute hos våre kunder. Dette tilsier at du som konsulent ofte vil være i ett konkret oppdrag om gangen, med en varighet på seks måneder til ett år. Dette kan eksempelvis være i rollen som controller hvor du er ansvarlig for finansiell styring og rapportering, eller i rollen som økonomisjef, hvor du er sentral i å lede den økonomiske strategien for oppdragsgiver. Vi jobber hele tiden for at oppdragene skal være innholdsrike og utviklende. Dette sikrer vi gjennom en tett dialog sammen med deg og med våre kunder - nettopp fordi vi forstår viktigheten av å både bruke kunnskapen du besitter og kunne utvikle deg videre.

I tillegg er vi opptatt av at det skal være en god balanse mellom jobb og fritid. Fleksibilitet med bruk av hjemmekontor er også en del av hverdagen vår, for de som ønsker det. Gjennom året får du også 1 feriedag per kvartal du er ansatt, som kan benyttes året etter.

Hvem er dine fremtidige kollegaer?

Hos oss finner du alt fra erfarne økonomer til nyutdannede, som stadig deler kunnskap og støtter hverandre. Vårt arbeidsmiljø er preget av åpenhet, støtte og inkludering. Vi verdsetter ikke bare tall og analyser, men også menneskene bak. Vi har månedlige sosiale treffpunkter, flere faglige arrangementer gjennom året og treffpunkt som gir deg muligheten til å bygge ditt profesjonelle nettverk, samtidig som du har det gøy med dine kollegaer. Det er ikke uten grunn at vi de fire siste årene har blitt kåret til et av de beste stedene å jobbe i Norge, gjennom sertifiseringen som Great Place to Work.

Vi kan tilby:

  • En variert, utviklende og innholdsrik arbeidshverdag
  • Et jordnært arbeidsmiljø med mange inspirerende og dyktige kolleger
  • Faglig utvikling gjennom relevante kurs og varierende oppdrag
  • Et selskap som setter menneskene og rett kompetanse først
  • En engasjert ledelse som jobber aktivt for at du skal trives hos oss

Hvem er du?

Som person ønsker du å utvikle deg innenfor økonomifaget og kan tenke deg å ta del i et stadig voksende fagmiljø. Du har gjerne en mastergrad innen økonomi, eller en bachelorgrad med minst 5 års relevant arbeidserfaring. Arbeidsspråk hos våre kunder er hovedsakelig norsk, derfor er det også ønskelig at du er komfortabel med dette både muntlig og skriftlig.

Vi er alltid interessert i å utvikle oss! I Jefferson Wells har alle mulighet til å påvirke retning og komme med innspill. Det finnes flere ulike arenaer hvor du kan ta del i utviklingen av selskapet, samt en ledelse som jobber tett sammen med alle ansatte. Har du tanker om forretningsutvikling? Noe som kan gjøre hverdagen litt enklere? Eller en hyggelig sosial aktivitet? Da vil vi ha deg med på laget!

Send et kort motivasjonsbrev rundt hvorfor du kan passe som konsulent hos oss og CV innen 12.mars.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg!

Stillingsinfo

Frist12. mars 2024

Kontaktpersoner

Ingeborg Lysrud

Rekrutterer Jefferson Wells

Synne Benum Melkvik

Rekrutterer Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no