Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kompetanserådgiver

- Utvikling Trafikant og kjøretøy

Statens vegvesenDrammen23. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Øyvind Eikeland

Leder

+47 404 80 020

Ønsker du utfordringer i hverdagen, tenker langsiktig og setter samarbeid i høysetet? Da ønsker vi deg med i vårt arbeid med våre kompetanseprodukter og -tjenester. Du får være med å digitalisere opplæringen gjennom samarbeid med fagpersoner og innholdsleverandører for å utvikle storyboards, manus og e-læringsmateriell. Har du erfaring rundt bruk av forfatterverktøy, e-læring og prosjektoppfølging og ønsker å arbeide i en kontinuerlig lærende organisasjon, så har vi både kollegaer og kunder som ønsker at du søker.

Les mer om hvordan det er å jobbe på Trafikant og kjøretøy her.

Arbeidsoppgaver

 • lede og delta i aktiviteter som skal bidra til å lage nye eller vedlikeholde eksisterende kompetanseprodukter
 • bistå fagmiljøer med kompetanseutvikling, helt fra identifisering av behov, til å lage gode læringsmål, rådgi på valg av metode for å oppnå læring og følge opp produksjon av materiell
 • lage digitale kurs ved bruk av eksempelvis video, e-læring og webinarer
 • være pådriver for å ta i bruk læringsverktøy og nye metoder for læring
 • samarbeide med både interne og eksterne aktører i utvikling av kompetansetiltak

Kompetansekrav

 • Du må ha høyere utdanning på masternivå der mennesker, organisasjoner, læring eller teknologi er relevante temaer. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Du bør ha interesse for digitalisering og bruk av teknologi, og gjerne erfaring fra forfatterverktøy og produksjon av e-læring og/eller innhold til sosiale media.
 • Erfaring fra offentlig sektor vil bli vektlagt
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Vi legger vekt på at du:

 • er pedagogisk anlagt og oppdatert på nye læringsmåter og metodikk
 • har evne til å tenke nytt og finne kreative løsninger
 • har høy gjennomføringsevne og evner å omsette ide til resultat
 • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt i mot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Øyvind Eikeland tlf. 404 80 020

Stillingsinfo

Frist23. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Øyvind Eikeland

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.