Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kommunikasjonsrådgiver

Vi trenger deg som kan bidra til at budskapene våre kommer enda bedre fram enn de gjør i dag.

Statens vegvesen Drammen14. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Torstein Paulsen

+47 469 08 191

Du ser mulighetene i ny teknologi og nye kommunikasjonskanaler. Du er glad i å jobbe både operativt og strategisk med kommunikasjon. Du kan faget godt og er ikke redd for å si hva du mener.

Vi jobber for at alle trafikanter skal komme trygt og effektivt fram, og velge bærekraftige transportmåter. Vi har mange etterspurte og nødvendige tjenester som skal være effektive og enkle å bruke for kundene våre.

Vi trenger deg som kan bidra til at budskapene våre kommer enda bedre fram enn de gjør i dag.

Les mer om Trafikant og kjøretøydivisjonen her: Gjør en viktig jobb for trafikksikkerheten

Arbeidsoppgaver

Vi har mange kommunikasjonsutfordringer som vi må løse. Hos oss må du planlegge, gjennomføre og evaluere store og små kommunikasjonstiltak. Du skal produsere innhold til eksterne og interne kanaler og gi gode, begrunnede råd til ledere og fagfolk. Du skal også inngå i vår medievaktordning på dagtid.

Arbeidsdagen hos oss er travel, variert og utfordrende. Du blir en del av et team på seks engasjerte og dyktige medarbeidere, som sitter spredt over hele Norge. Oppgavene våre er landsdekkende.

Kompetansekrav

Du må ha utdanning i kommunikasjonsfag, markedsføring eller journalistikk fra høyskole eller universitet på minimum bachelornivå. Omfattende erfaring innen samme fagområder kan kompensere for manglende formell utdanning.

Du må ha svært god formuleringsevne på norsk og beherske engelsk både muntlig og skriftlig.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at du får en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra HKDIR.

Jobben innebærer noe reising, så vi ønsker at du har førerkort for personbil.

Vi legger vekt på at du

  • ser de digitale snarveiene som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv
  • kan formidle kompliserte problemstillinger på en enkel og forståelig måte
  • har nyhetsteft og er god til å finne og fortelle de gode historiene
  • er oppdatert på nye kommunikasjonskanaler
  • liker å jobbe selvstendig og i team
  • er løsningsorientert og bidrar til et godt samarbeidsmiljø.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Torstein Paulsen, mobil +47 469 08 191

Stillingsinfo

Frist14. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Torstein Paulsen


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.