Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kommunikasjonsrådgiver

Statens vegvesen Drammen og Oslo12. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Torill Eidsheim

Seniorrådgiver i Jefferson Wells

+47 993 25 710

Elizabeth Næss

Seksjonssjef for Digitale kanaler

Om stillingen

Vi ser etter deg som kan bistå i vårt interne kommunikasjonsarbeid. Du blir ansatt i seksjonen Digitale kanaler, som har ansvar for innhold og innholdsdesign på vegvesen.no og intranettet Vegveven. Seksjonen er en del av Kommunikasjonsavdelingen i Vegdirektoratet med kontor i Drammen og Oslo. Vi jobber tett med alle divisjoner, ikke minst IT-divisjonen, for å lage gode løsninger og brukeropplevelser for interne og eksterne brukere.

Vegvesenet har mange store og viktige samfunnsoppgaver, og vi som jobber her, vet at innsatsen vår betyr mye i folks hverdagsliv. Det skaper engasjement – et engasjement vi håper at du som søker, også har. Les mer om samfunnsoppdraget vårt.

Hvem er du?

I Statens vegvesen ser vi på intranettet som pulsen i hverdagen for våre 4900 ansatte. Sammen ønsker vi å styrke eierskapet til denne kanalen. Du skal jobbe med internkommunikasjon og bidra til den videre utviklingen av intranettet i en stor og mangfoldig organisasjon. Har du et høyt engasjement for kommunikasjon, klarspråk og gode brukeropplevelser i tillegg til digital og teknisk forståelse, håper vi at du vil søke. For å lykkes må du ha stor arbeidskapasitet, være strukturert og ha gode samarbeidsevner.

Hos oss vil du få bryne deg på hele spekteret av kommunikasjonsfaget, med vekt på internkommunikasjon og innholdsdesign. Du vil også få jobbe med vegvesen.no, som er et av Norges største offentlige nettsteder. Behovene for innholdsutvikling er store, og du skal hjelpe oss med å skape synergier på tvers av plattformene.

Arbeidsoppgaver

• jobbe med drift og utvikling av intranettet Vegveven

• bistå i utvikling av en ny strategi for intern kommunikasjon

• sørge for opplæring og publisering 

• gi god brukerstøtte og råd til andre som skal publisere på intranettet 

• bidra til innholdsproduksjon og god bruk av klarspråk

• analysere, brukerteste og bidra til søkemotoroptimalisering

• bistå med innholdsdesign og utvikling av vegvesen.no

Kvalifikasjoner og erfaring

Du må ha:

• høyere relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum bachelor. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

• erfaring arbeid med nettsider

• gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig. Hvis du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må du legge ved en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (https://hkdir.no/).

Vi ser spesielt etter deg som har erfaring med:

• arbeid med internkommunikasjon og intranett

• ulike publiseringsløsninger

• brukersentrert utvikling, brukskvalitet og universell utforming

• ulike innsikts- og analyseverktøy

• brukertesting

• utvikling av nettsider

• samarbeid på tvers i en stor organisasjon

• søkemotoroptimalisering

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen er du en del av et solid fagmiljø der vi deler kunnskap med hverandre. Du påvirker samfunnsutviklingen og bidrar til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver, og du får utvikle deg, faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss har du store muligheter til å forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området.

Hos oss får du

• kontinuerlig videreutvikling av kompetansen din som en naturlig del av hverdagen

• et godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg som er universelt utformet

• fleksitid og gode ordninger for avspasering

• mulighet for å trene en time i arbeidstiden hver uke eller treningsstøtte til andre aktiviteter

• en god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Din lønn avtales i samsvar med etatens lønnspolitikk.

Kontorsted for stillingen er Drammen, der hovedkontoret for IT-divisjonen er plassert.

Du skal også ha faste dager sammen med Kommunikasjonsavdelingen på hovedkontoret i Oslo, og du vil ha mulighet for å jobbe hjemmefra.

På grunn av kravene til utvidet søkerlistene må du fylle ut feltene for utdanning og erfaring. Det er ikke tilstrekkelig å kun legge ved CV. Legg også ved relevante vitnemål og attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi blir bedre på å løse oppgavene våre. Har du nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn eller hull i CV-en, oppfordrer vi deg til å krysse av for dette i jobbsøkerportalen. Får du jobben, legger vi til rette for deg om du trenger det. Avkrysningene bruker vi kun til å sørge for at vi velger ut de rette kandidatene, og til anonymisert statistikk.

Søkerlista er offentlig

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt. Åpenhet og innsyn i forvaltningen er viktig, derfor blir alle som søker hos oss, satt opp på den offentlige søkerlista om de ikke oppgir en god grunn for å unntas. Vi tar kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Har du spørsmål om stillingen?

Synes du dette høres spennende ut? Kontakt gjerne seniorrådgiver Torill Eidsheim i Jefferson Wells, mobil: +47 993 25 710 eller seksjonssjef for Digitale kanaler Elizabeth Næss, mobil: +47 970 26 691.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb innen 12. oktober 2023.

Stillingsinfo

Frist12. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Torill Eidsheim

Seniorrådgiver i Jefferson Wells

Elizabeth Næss

Seksjonssjef for Digitale kanaler


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.