Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Key Account Manager OEM

Vil du redusere friksjonen i norsk industri?

SKFOslo6. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Rune Borgen

rune.borgen@dfind.no

Nøkkelord

Kompetent teamReiseforsirking for hele familienFirmabilFirmahytte

Siden starten i Sverige i 1907 har SKF alltid lagt vekt på innovasjon, mangfold og åpenhet som en viktig plattform for sin virksomhet. Initiativrike og løsningsorienterte ansatte er årsaken til deres suksess verden over - der deling av kunnskap og samarbeid kjennetegner arbeidsmiljøet.

SKF Norge AS søker deg som er løsningsorientert og ønsker nye spennende utfordringer med å utvikle eksisterende og nye energirelaterte kunder, hovedsakelig i Rogaland og Agder. Vi ser for oss at du har erfaring fra O&G, vindkraft, offshore, eller annen relevant industri. Kjennskap til OEM markedet eller større sluttbrukere vil være en fordel - og at dette er noe du ønsker å bygge videre på hos oss. Du har utpreget sans for å tilby gode tekniske løsninger, til kundens beste og med fokus på en helhetlig og profesjonell salgsprosess. SKF Norge AS er i god vekst og vi ser for oss at du enten har din base ved vårt kontor på Forus ved Sandnes, som har en attraktiv beliggenhet med lyse og fine lokaler. Alternativt kan du også være stasjonert ved vårt norske hovedkontor som ligger i Nydalen i Oslo.

Arbeidsoppgavene:

 • Du må kunne holde et høyt tempo på planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av møter med eksisterende og potensielle kunder.
 • I samarbeid med salgsteamet får du ansvar for utarbeidelse og oppfølging av tilbud for å bidra til fortsatt vekst og oppfyllelse av salgsmålene.
 • Du bygger nettverk i konsernet og knytter sammen ressurser som bidrar til suksess i dine salgsprosjekter.
 • Du utarbeider kundeplaner, budsjett og rapporter for kundeporteføljen din.

Vi ønsker at du har en profil som tilsier at:

 • Du har fagutdannelse fra høyskole/universitet innen maskinfaget/maritimt/energi. Annen relevant bransjeerfaring vurderes.
 • Du er kommersiell og en god relasjonsbygger som forstår å sette deg inn i kundens forventninger og behov.
 • Du vet hvor viktig samarbeid på tvers av avdelinger er, samtidig som du er rå på å planlegge og jobbe selvstendig
 • Du kommuniserer tydelig og godt både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Du må trives med reisevirksomhet fortrinnsvis i Norge, men også til våre fabrikker i Europa.

Vi tilbyr:

 • Gode pensjons- og forsikringsordninger (inklusiv helårs reiseforsikring som dekker både tjeneste- og fritidsreiser for hele familien)
 • Et solid salgsapparat der du jobber tett i team med kompetente og ikke minst meget hyggelige kollegaer
 • En flat organisasjon med kort vei til beslutninger, der du selv i stor grad påvirker din egen arbeidsdag.
 • Store faglige og personlige utviklingsmuligheter i SKF konsernet, både lokalt og internasjonalt.
 • En stilling der du er selvgående mot et marked i sterk endring og utvikling.
 • Grundig opplæring på produkter og systemer.
 • Firmahytte på Ål i Hallingdal
 • Firmabil (elektrisk)

SKF konsernet er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering. Et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter uansett alder, kjønn, legning eller etnisk bakgrunn. Egnethet i en stilling hos oss er det som er viktig i vårt selskap. Du finner mer om oss på skf.com.

Stillingsinfo

Frist6. august 2023

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra SKF

SKF er en ledende global leverandør av lager, tetninger, smøresystemer samt produkter for tilstandskontroll. SKF tilbyr dessuten maskinteknisk service som pålitelighetstjenester, ingeniørrådgivning og opplæring. SKF er representert i mer enn 130 land, har rundt 17.000 forhandlere over hele verden og produserer ved hele 87 fabrikker. SKF konsernets omsetning i 2022 var 96,9 mrd. SEK, og antall ansatte var 40 773. SKF Norge AS' hovedkontor ligger i Nydalen i Oslo. I tillegg finnes avdelingskontor i Sandnes, Bergen og Trondheim. Selskapet består av 25 profesjonelle og erfarne ansatte som er dedikert til å betjene våre kunder. Dette gjøres enten direkte til større sluttbrukere eller gjennom våre effektive nettverk av autoriserte forhandlere og servicepartnere. Vi leverer unike løsninger innen roterende maskineri, samt systemer som er kritiske for effektiv drift. SKF konsernet har høye mål for å møte dagens, og morgendagens krav til å være karbonnøytrale i verdikjeden. Nye forretningsmodeller og gjenbruk av utstyr er etablert, og utvikles stadig.