Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Key Account Manager

Bli med på å skape nye muligheter og utvikle Slåttland!

Jefferson WellsFlere lokasjoner21. april 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Siri Aulund

Rådgiver

siri.aulund@jeffersonwells.no

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse

Slåttland har mer enn 30 års erfaring med design og fabrikasjon av komplekse prosessmoduler til olje- og gassindustrien. Denne kompetansen har gjort Slåttland til den foretrukne partneren for fabrikasjon av de noen av de første pilotanleggene for karbonfangst og hydrogen i Norge. I Slåttland Group er vi er et team på 65 personer med design-, produksjons- og engineeringsavdelinger både i Rakkestad og i Vung Tau, Vietnam.

Hos oss vil du få allsidige arbeidsoppgaver med både oppsøkende salg og kundeutvikling. Du er med på å påvirke retning, skape rammeavtaler, og prosjektoppfølging fra salg til ferdig produkt.

Dine nye ansvarsområder

Som Key Account Manager i Slåttland søker vi deg som brenner for å bygge gode relasjoner, med nye og eksisterende kunder. Du vil ha en aktiv rolle i markedsarbeidet mot nye kunder og produkter, samt følge opp fra tilbudsfase til ferdig produkt. Du vil ha ansvar for å lede en gruppe bestående av et par ressurser som i dag jobber med salg og tilbud til våre kunder. Videre vil du være en sparringspartner i tilbudsutviklingen for å sikre at kundens ideer blir ivaretatt. Slåttland leverer en rekke mekaniske tjenester til våre kunder og produserer løsninger etter kundens behov. Nå ønsker vi å videreutvikle oss og opprette flere rammeavtaler som vil skape en forutsigbar leveranse innen våre markedsområder, med spesielt fokus på repetitive mekaniske produksjoner innen segmenter som industri og akvakultur.

Din bakgrunn og erfaringer

Vi ser etter deg som trives med å være i kontakt med markedet og drive prosesser fremover. Som KAM i Slåttland blir du sentral for både våre interne og eksterne samarbeid, så vi ser etter deg som er kontaktsøkende. Du evner å skape gode relasjoner og samarbeider godt med andre, samtidig som du søker etter måter å utvikle deg selv og de rundt deg, faglig og personlig. Vi ser det som en fordel dersom du har erfaring med salg innen mekaniske tjenester og en grunnleggende forståelse av mekanisk produksjon. For å lykkes i rollen har du gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, på både engelsk og et skandinavisk språk.

Ettersom rollen i stor grad skal operere i kundesegmentet er det periodevis en del reisevirksomhet, med et par dager i uken ved våre kontorer i Rudskogen. Stillingen rapporterer til avdelingsleder Forretningsutvikling og Innkjøp.

Hva får du?

Slåttland er blant de første i Norge som har bistått kunder med design og fabrikasjon av prosessanlegg til karbonfangst og hydrogen, samtidig som vi fortsetter solid leveranse til øvrige markeder. Vi er et selskap med hele vår verdikjede under samme tak, fra design og engineering, til produksjon og ferdig produkt. Du blir en del av en organisasjon med kolleger som bryr seg om hverandre, og som gir gode muligheter for egenutvikling – både faglig og personlig.

Les mer om oss på: www.slattland.no

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med Slåttland i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.

Merk! Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før annonsefrist.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;

  • Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no
  • Sofie Hangaard Linge, mobil: +47 476 78 701 / sofie.hangaard.linge@jeffersonwells.no

Stillingsinfo

Frist21. april 2024

Kontaktpersoner

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no