Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Junior tilbudsleder

Bli en pådriver for omstilling til mer bærekraftige løsninger innen bygg og anlegg!

RambøllOslo1. juni 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Kirsten Syvertsen

Markedssjef Transport

+47 959 77 426

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du vil lære deg salg og forretningsutvikling innen bygg- og anleggsbransjen. For denne rollen trenger du ingen tidligere erfaring med tilbudsarbeid og vi oppfordrer nyutdannede og deg med noe erfaring til å søke. Er du vår nye Junior Tilbudsleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

The Partner for Sustainable Change

Hos Rambøll kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger som former bedre samfunn og øker livskvaliteten til menneskene som bor der. Vi har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig, noe som preger alle områder av selskapet vårt. Rambøll har nylig lansert en ny strategi «The Partner for Sustainable Change» og vi har mål om å være det ledende selskapet innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Som rådgiver er det vårt utgangspunkt at vi alltid skal synligjøre og foreslå bærekraftige løsninger for våre kunder.

Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Bli en del av vår avdeling for Salg og Forretningsutvikling

Som vår nye Junior tilbudsleder blir du en del av vår avdeling for Salg - og Forretningsutvikling hvor du får kollegaer i hele landet. Blant våre viktigste kundegrupper er offentlige og private byggherrer og nasjonale og internasjonale entreprenører, og vi gir tilbud på alt fra små prosjekter til de aller største prosjektene innen bygg og anlegg i Norge. Som tilbudsleder vil du jobbe lokalt og nasjonalt, og samarbeide tett med Rambølls øvrige markedsorganisasjon og en rekke fagspesialister. Rollen forutsetter en stor grad av selvstendighet og sosiale ferdigheter for å lede ressurser på tvers av selskapet i spesifikke tilbudsprosesser.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Hovedansvar for hele prosessen, fra det besluttes å utarbeide et tilbud til kontraktstildeling og evaluering
  • Lede tilbudsteam, møter og fremdrift i tilbudsprosesser
  • Kundeoppfølging
  • Videreutvikle beste praksis for tilbud og dele dette i organisasjonen
  • Være oppdatert på Rambølls strategier, tjenester og ressurser

Vi støtter din faglige og personlige utvikling

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet. Blant annet vil du utvikle deg gjennom utfordringer i prosjekt, og du vil også få tilgang til kurstilbud fra vårt nasjonale og internasjonale utviklingsprogram, Rambøll Academy. I Rambøll har vi en egen fadderordning for nyansatte og vi har en egen humørgruppe som tilbyr en rekke ulike sosiale aktiviteter og arrangementer.

Vi tilbyr en fleksibel arbeidstid. Vi holder til i nye lokaler, sentralt på Skøyen.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdannelse innen ledelse, økonomi, arkitekturfag, ingeniørfag, markedsføring eller lignende
  • 0-2 års erfaring
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

For å lykkes og trives i rollen som Junior Tilbudsleder tror vi det er viktig at du synes det er gøy å jobbe med salg og at du er fokusert på kundens behov og mål. Det er viktig at du er analytisk, strukturert, omgjengelig og en god lagspiller. Det er viktig at du kan håndtere et høyt tempo med stramme tidsfrister.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll Norge sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Vi er også eid av et fond som gjør at vi kan arbeide med et langsiktig perspektiv for virksomheten, medarbeiderne våre og lokalsamfunnene vi jobber for.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad, karakterutskrift og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 21.05.2023.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Markedssjef Bygg Katrine Johansen på +47 93 44 44 03, eller Markedssjef Transport Kirsten Syvertsen +47 959 77 426 for spørsmål om stillingen.

Stillingsinfo

Frist1. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Kirsten Syvertsen

Markedssjef Transport

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!