Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Jr. Database Technician

Ønsker å bygge bred kompetanse innen applikasjon og database i et IT-selskap i sterk vekst?

Intility ASOslo31. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Erik Sebastian Ranberg

Program Manager

erik.sebastian.ranberg@intility.no

Ønsker du å jobbe med en tjeneste du vil bli stolt av å representere? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Brenner du for å skape gode kundeopplevelser? Da kan du være midt i blinken for oss!

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte. Sammen med sterk vekst i selskapet dukker også behovet opp for flere dyktige medarbeidere til vår Database Management avdeling.

Intility forvalter databaseløsninger for alle våre kunder og på tvers av ulike skyplattformer. Som en del av vårt Database Management Team vil du jobbe med drift av kunders databaseløsninger med DevOps og automasjon som grunnpilarer i arbeidet med å utvikle en standardisert plattform for flere ulike databaseteknologier.

Du vil også være en sentral ressurs i forbindelse med kundeprosjekter og bidra med både rådgivning, design og implementasjon av ulike datavarehusløsninger. I tillegg er du med på å videreutvikle rutiner og metodikk for optimalisering av Intilitys databaseforvaltning basert på automatisering. Rollen passer deg som er fremoverlent og nysgjerrig på ny teknologi og som etterstreber effektivisere ved hjelp av kode.

Hos oss vil du bli del av en gjeng som ønsker å utvikle teknologiske løsninger som betyr noe. Dette gjør vi ved å dele kunnskap og spille hverandre gode. Her det ingen spisse albuer – vi ønsker rett og slett bare å bygge de beste løsningene, samtidig som vi har det gøy sammen. Det betyr at du kommer inn i et miljø der man bryr seg om folka rundt seg, og hvor kunnskapsdeling står i fokus. I Intility jobber vi tverrfaglig og tett sammen og du vil få muligheten til å jobbe med og lære av noen av de flinkeste spesialistene i landet. I tillegg får du ta relevante kurs og sertifiseringer.

I Intility skal alle ansatte trives sammen med hverandre både på og utenfor jobb. Det arrangeres derfor sosiale happenings gjennom hele året. Vi har også ulike treningsgrupper som løpegruppe med profesjonell løpetrener og fotballag i bedriftsligaen, og årlig samles rundt 50 deltakere på fotballcup i Lillehammer. I helgene drar vi på fotballkamp på Intility Arena med familie, venner og kollegaer, eller på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Vi ser etter deg som:

 • Høyere utdannelse innen IT/Teknologi. Relevant erfaring kan kompensere om man ikke har høyere utdannelse.
 • Er nyutdannet eller har opptil 5 års erfaring
 • Har erfaring med, eller ønsker å lære mer om databaseteknologi (eksempelvis MS SQL, Oracle, PostgreSQL, MySQL & Azure SQL)
 • Er nysgjerrig og ønsker faglige utfordringer
 • Er hardtarbeidende og har et kontinuerlig ønske om å bli bedre
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere
 • Har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner i minst ett skandinavisk språk og engelsk

Hos oss:

 • Vil du bli en del av et sterkt, inhouse fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
 • Vil du jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere
 • Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy, og oppfordres til å ta sertifiseringer
 • Blir du en del av et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb
 • Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
 • Vil du glede deg til å komme på jobb

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning som vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Det er ønskelig med snarest mulig tiltredelse, men vi er fleksible på senere oppstart for riktige kandidater.

Stillingsinfo

Frist31. mai 2023

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Intility AS

Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden.

Vi består av over 500 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper.

Vi jobber for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og sammen leverer vi en IT-plattform i verdensklasse.