Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

ITB-rådgiver

Ønsker du en nøkkelrolle i å bygge et miljø for ITB i Trondheim?

RambøllTrondheim2. juni 2024
Søk her

Kontaktperson

Eskil Kulsetås

Avdelingsleder

eskil.kulsetas@ramboll.no

Er du opptatt av å skape løsninger som er holdbare, ikke sløse med ressurser og ta vare på menneskers livskvalitet? Ønsker du å ta neste steg karrieren i et selskap som tilbyr prosjekter og faglig påfyll som bygger din CV?

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da kan du være vår nye kollega.

Din nye stilling

Som vår nye ITB-rådgiver får du mulighet til å jobbe med noen av de største bygg- og industriprosjektene i Norge. Rambøll ønsker å være en pådriver i tidligfase slik at vi får definere rammene i disse prosjektene. Siden våre ITB-rådgivere jobber i samme team som prosjektledelse er mulighetene store for å utvikle deg innen prosjektledelse eller jobbe med andre ting utenom ITB som du interesserer deg for.

Vi har hatt prosjekteringsansvar for noen av de mest spennende prosjektene i Norge de siste årene. Kombinert med regelmessige henvendelser fra våre kollegaer globalt er mulighetene mange. Noen av prosjektene vi jobber med er NTNU campussammenslåing, sykehuset St. Olav, rehabilitering og bygging av nye skoler og kulturbygg, samt ulike prosjekt for Statkraft, Statnett, Tensio og Trondheim kommune.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Koordinering av tekniske grensesnitt gjennom alle faser av byggeprosessen.
 • Faglig ressursstøtte til prosjektleder/prosjekteringsleder, og koordinering av ITB-arbeid mellom byggherre, rådgiver og entreprenører.
 • Intern bidragsyter for våre rådgivere innen tekniske fag og prosjektledelse.

Teamet ditt

I Trondheim vil du bli tatt imot av et godt team med 14 hyggelige og faglige sterke kollegaer. Vårt kontor ligger sentralt til på Nyhavna i nye, trivelige lokaler. Vi har et godt arbeidsmiljø med flere sosiale arrangementer med alt ifra skikurs, til lunsjseminarer, sosiale sammenkomster, gåturer og bedriftsidrettslag.

Vi samarbeider tett med den nasjonale divisjonen for prosjektledelse, som består av ca. 150 medarbeidere. I Rambøll finner du alltid tilgang på ekspertise lokalt, nasjonalt og globalt.

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Høyere teknisk ingeniørfaglig utdannelse
 • God teknisk kompetanse og er flink til å oppnå samhandling mellom parter i prosjekter.
 • Helst bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen.
 • Interesse for den digitale utviklingen som skjer i bransjen

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsebetingelser

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte avdelingsleder Eskil Kulsetås for en hyggelig og uforpliktende samtale. Mobilnummer: +47 922 29 141, Epost: eskil.kulsetas@ramboll.no.

Søknadsfrist: 02.06.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist2. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Eskil Kulsetås

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!