Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

ITB manager

Ønsker du en nøkkelrolle innen ITB og Systematisk ferdigstillelse i Rambøll?

RambøllBergen29. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Morten Aleksander Bøe

Avdelingsleder for Project Management

+47 99 77 37 23

Ønsker du en nøkkelrolle i å drive den faglige og strategiske utviklingen innen ITB i Rambøll?

På Rambølls kontorer i Bergen befinner det seg en gjeng som er på jakt etter et nytt tilskudd til kollegiet. Rambøll har i dag et sterkt lokalt og nasjonalt fagmiljø innen ITB. Faget er et viktig satsningsområde i Rambøll, og vi søker nå et nytt, klokt og omgjengelig hode for å løfte vår ITB-satsing ytterligere.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad eller bare kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Bli en del av vårt unike fagmiljø for ITB og prosjektledelse

Som vår nye ITB manager blir du en del av divisjonen for prosjektledelse i Rambøll. Divisjonen består av 120 dyktige medarbeidere i Norge og i underkant av 20 av disse jobber fra Bergenskontoret. Her sitter det prosjekt- og prosjekteringsledere som blant annet jobber med prosjektutvikling og ledelse av tverrfaglige team bestående av arkitekter og rådgivere. Våre kunder tilhører både offentlig og privat sektor, og dagens prosjektportefølje inkluderer i dag spennende oppdrag for aktører som Storebrand, Freyr og Bergen Kommune, Helse Bergen og Bybanen Utbygging.

Som en del av denne avdelingen får du mulighet til å jobbe med noen av de største bygg- og industriprosjektene i Norge. Rambøll ønsker å være en pådriver i tidligfase slik at vi får definere rammene i disse prosjektene. Rambølls ITB rådgivere jobber ofte i samme team som prosjektledelse og i denne rollen er mulighetene store for å utvikle deg innen teknisk prosjektledelse.

Dine hovedoppgaver

 • Drive den faglige og strategiske videreutviklingen av ITB i Rambøll
 • ITB og Teknisk prosjektledelse i prosjekter
 • Sentral bidragsyter for våre rådgivere innen ITB, tekniske fag og prosjektledelse i Bergen
 • Koordinering av tekniske grensesnitt gjennom alle faser av byggeprosessen
 • Faglig ressursstøtte til prosjektleder/prosjekteringsleder, og koordinering av ITB-arbeid mellom byggherre, rådgiver og entreprenører

Hva vi tilbyr

 • Gode utviklingsmuligheter innen fagledelse og prosjektledelse
 • Mulighet for Metierkurs innen prosjektledelse som gir 30 studiepoeng.
 • I januar flyttet vi inn i splitter nye kontorbygg i Nygårdsgaten 91-93.
 • Attraktive personalgoder som ekstra ferie, pensjon og forsikringsordning.

De fleste ønsker nok å flagge et godt arbeidsmiljø som et selling point - og vi er intet unntak. Men, alle på avdelingen vår er faktisk over gjennomsnittet hyggelige, og vi ønsker å skape en kultur med høy grad av kunnskapsdeling og erfaringsoverføring. Det passer derfor midt i blinken om du kommer inn med et ønske om å støtte oppunder dette.

Hvem vi ser etter

 • Vi tror gjerne at den ideelle kandidaten er en trivelig person med teknisk ingeniørfaglig bachelor- eller mastergrad
 • En fremoverlent person med teknisk kompetanse som er flink til å oppnå samhandling mellom parter i organisasjonen og prosjekter
 • Helst bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen

Veien videre

Hvis du lurer på noe om denne stillingen kan du gjerne kontakte avdelingsleder for Project Management, Morten Aleksander Bøe, for en trivelig prat. Mobil +47 99 77 37 23.

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 26.11.2023.

The Partner for Sustainable Change

Rambølls strategi er å være «The Partner for Sustainable Change». Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. De siste årene har vi opplevd en markant økning rundt bevissthet og valg av bærekraftige løsninger i våre prosjekter, og vi har i dag en rekke prosjekter ledet av vår avdeling som skal BREEAM-sertifiseres, hvor av noen av disse er i BREEAM Outstanding-klassen.

Som ITB manager hos oss får du mulighet til å jobbe med å koordinere innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Stillingsinfo

Frist29. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Morten Aleksander Bøe

Avdelingsleder for Project Management


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!