Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

IT Operations Manager

Ønsker du å bidra til en bærekraftig fremtid gjennom innovasjon og teknologi?

HydroOslo3. september 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Terje Øfsdahl

Head of IT and Digital

+47 412 97 633

Magnus Hallerud Christensen

Rekrutterer

Nøkkelord

LedelseITBærekraft

Hydro Energy har mer enn 100 års erfaring fra produksjon av fornybar energi. I dag er vi en av de tre største vannkraftprodusentene i Norge og en betydelig markedsaktør i Norden og Brasil. Vi er ansvarlig for å utvikle nye forretningsmuligheter for Hydro innen både fornybar energi, hydrogen og batterier, og vi støtter alle Hydros forretningsområder innen kontrakter, forsyningssikkerhet og rammevilkår for energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden. Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Har du en lidenskap for IT-ledelse og bærekraft? Da har vi en spennende mulighet for deg! Hydro Energi ser etter en IT Operations Manager til avdelingen IT & Digital. Som IT Operations Manager vil du spille en nøkkelrolle i å sikre stabil og kostnadseffektiv drift av avdelingen. Du vil arbeide tett med leverandører, ledere og andre interessenter for å drive forbedringsarbeid og planlegge budsjett, samt følge opp kostnader og hendelser. Hos oss er det også mulighet for ytterligere karrieresteg i et stort internasjonalt selskap som bidrar til en grønnere verden gjennom utvikling av fornybar energi. Hydro har et sterkt fokus på bærekraft, og vi er stadig engasjert i spennende prosjekter for en mer miljøvennlig fremtid. Stillingen sitter på hovedkontoret i Oslo og du blir en del av et team på syv stykker.

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder:

 • Følge opp applikasjoner og sørge for at de fungerer optimalt
 • Ansvarlig for innkjøp og kontrakter knyttet til IT-området
 • Budsjettering av IT-kostnader i samarbeid med leder
 • Kontinuerlig kostnadsoppfølging og fakturabehandling
 • Drive forbedringsarbeid med vårt IT Service-apparat, inkludert oppfølging av kritiske hendelser og etablering av KPI'er
 • Samarbeide med IT-koordinatorer på våre kraftverk for å oppfylle deres behov
 • Sikre gjennomføring av opplæringsprogrammer
 • Ansvarlig for lisensoppfølging og koordinering av drift mot Energis DevOps-team
 • Følge opp utvalgte leverandører og representere Energi i sentrale Hydro-forum
 • Fasilitere risikovurderinger og Business Impact workshops med relevante ledere
 • Delta og representere Hydro Energi i prosjekter som kjøres i Hydro Corporate
 • Jobbe prosjektbasert med forbedringsarbeid i Hydro Energi

Ønsket kompetanse:

 • Bachelorgrad innen IT eller tilsvarende
 • Minimum 5 års relevant erfaring

Ønskelige personlige egenskaper:

Som en del av Hydro-teamet får du en unik mulighet til å utvikle dine lederegenskaper. Vi ser derfor etter en person som kan bygge sterke nettverk og relasjoner med mennesker rundt seg. For å lykkes i rollen tenker vi at du er systematisk, presis og strukturert i arbeidet ditt, og trives med å løse komplekse utfordringer.

Bli med i Hydro-teamet og bidra til å forme en bærekraftig fremtid gjennom innovasjon og teknologi. Søk i dag og bli en del av vårt dedikerte team som jobber for en grønnere verden.

Annen informasjon

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier – omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennsker. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.

Stillingsinfo

Frist3. september 2023

Kontaktpersoner

Terje Øfsdahl

Head of IT and Digital

Magnus Hallerud Christensen

Rekrutterer


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Hydro


Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?
Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.