Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

IT Løsningsarkitekt

Ønsker du en nøkkelrolle i å sikre integrasjon og datainnsamling?

Moelven Industrier ASAMoelv17. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Lars Johnsrud

Leder Data og integrasjon

lars.johnsrud@moelven.com

Vil du bli en del av et dynamisk og forretningsdrevet team i et av Skandinavias største tremekaniske konsern?

Vi ser etter en kunnskapsrik og engasjert løsningsarkitekt/virksomhetsarkitekt på teamet Data og Integrasjoner. Du liker å jobbe med komplekse verdikjeder, og vil være en aktiv pådriver i utviklingen av våre digitale plattformer. Ditt hovedansvar vil gå ut på å omsette forretningskrav til moderne og robuste løsninger, som gir en god opplevelse for våre ansatte og våre kunder. Du vil og få et sentralt ansvar for å forvalte og videreutvikle vår virksomhetsarkitektur, og at bruk av denne blir en naturlig del av arbeidshverdagen i forbindelse med forvaltning av vår systemportefølje.

Arbeidsoppgaver

  • Rådgiver og bindeledd mellom utviklere, produkteiere, forvaltere og arkitekter innen sikkerhet og infrastruktur
  • Oppdatere og videreutvikle vår virksomhetsarkitektur i Ardoq og bidra til konsernets IT-porteføljestyring gjennom bruk av denne
  • Design og rådgivning for integrasjon av nye og eksisterende løsninger ved hjelp av integrasjonsløsningen Boomi
  • Sikre god og strukturert innsamling av data til Moelven sin industrielle DataOps plattform, Cognite Data Fusion
  • Utvikle integrasjons- og datainnsamlingsløsninger i henhold til kravspesifikasjon
  • Bidra inn i utviklingen av spesialtilpassede løsninger

Hvem er du?

Vi tror du har relevant teknisk utdanning på minimum bachelornivå fra høgskole eller universitet samt erfaring med moderne teknologi og arkitektur. Du har også erfaring med moderne utviklingsprosesser og metodikk. Videre trives du med teamarbeid og er en pådriver for endring i organisasjonen. Du må kommunisere godt på norsk og engelsk både muntlig og skriftlig.

Som person er du strukturert, proaktiv og løsningsorientert. Videre er du målrettet, selvgående og ansvarsfull. Du jobber godt selvstendig, men vel så godt i team og med høy arbeidskapasitet. Du har også evne til å tilegne deg ny og oppdatert kompetanse i takt med utviklingen innenfor fagfelt.

Nyutdannede oppfordres og til å søke.

Hos oss får du

En nøkkelrolle i et konsern i sterk utvikling og i en solid og bærekraftig virksomhet! I Moelven mener vi at nettopp DU utgjør forskjellen, gjennom at du bidrar med engasjement, tar eget ansvar og utvikler både virksomheten, deg selv og andre. Du får frihet, myndighet og mandat til å påvirke. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har fokus på HMS, kontinuerlig forbedring og trivsel på jobben. Du får jobbe med et tverrfaglig team med høy faglig kompetanse.

Stillingsinfo

Frist17. mars 2024

Kontaktperson

Lars Johnsrud

Leder Data og integrasjon


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Moelven Industrier ASA

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 33 produksjonsselskaper fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 300 ansatte og en omsetning på 14,8 milliarder NOK.