Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Ingeniørkonsulent

Jefferson WellsTrondheim
Søk her

Kontaktpersoner

Anders Røkke Bangstad

anders.rokke.bangstad@jeffersonwells.no

Vi jakter flere ingeniører til vårt konsulenthus!

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Les mer på jeffersonwells.no.

StillingsbeskrivelseGrunnet økt oppdragsmengde leter vi i Jefferson Wells Engineering Trondheim etter motiverte og detaljorienterte ingeniører til å bli en del av vårt konsulentteam. I denne rollen vil du få muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter og samarbeide med en mangfoldig gruppe kunder og bransjeeksperter for å utvikle innovative løsninger. Det er ønskelig med kandidater med bachelor-/ mastergrad, gjerne med fagbrev i tillegg. Erfaring og kunnskap kan det veie opp for manglende utdanning. Dersom du har kompetanse og/eller erfaring innen noen av disiplinene/fagfeltene nedenfor ønsker vi å komme i kontakt med deg!

 • Elektro
 • Automasjon
 • Kybernetikk og robotikk
 • Logistikk, innkjøp og supply chain
 • Telekommunikasjon​​​

Hvorfor bli konsulent i Jefferson Wells Engineering?

 • Spennende kundeoppdrag gjennom et solid kundenettverk
 • Bratt læringskurve gjennom varierte arbeidsoppgaver
 • Tett og personlig oppfølging
 • Et jordnært og inkluderende arbeidsmiljø
 • Great Place to Work-sertifisert
 • Fokus på at du som konsulent skal ha en god balanse mellom jobb og fritid

Som konsulent vil du fra øyeblikket du blir med oss være en fullverdig del av vårt konsulenthus bestående av ingeniører, med alle fordeler dette medfører – inkludert gode forsikrings- og pensjonsordninger og fast månedslønn. Det er i tillegg fritt frem om du vil sitte på våre kontorer sammen med oss eller om du sitte ute hos kundene. I tillegg er vi glad i å samles for sosiale arrangementer, faglige utviklingsmuligheter og alt annet vi kan komme på for å gjøre tiden din hos oss så bra som mulig, noe vi også setter pris på om du er villig til å ta del av. Jefferson Wells ønsker å speile mangfoldet i befolkningen, og oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke. Ettersom utlysningen ikke gjelder en spesifikk stilling i et spesifikt oppdrag, vil vi fortløpende ta opp røret eller sende deg en e-post. Send inn en søknad og vær forberedt på en prat!

Stillingsinfo

ArbeidsspråkNorsk

Industrier

Energi, elektro og elkraft

Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no