Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ingeniør VVS

Ønsker du å være en del av et miljø hvor teknologi og bærekraft er sentralt?

RambøllLillehammer21. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Andreas Haugom

Seksjonsleder

andreas.haugom@ramboll.no

Vil du ha en meningsfull jobb der du sørger for at nåtidens barn får vokse opp i gode, robuste bygg og miljøer i framtiden? Er du interessert i gode tekniske løsninger for energi, miljø og klima?

Til vårt kontor på Lillehammer ser vi nå etter både etter deg med noen få års erfaring og senioringeniører. Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bidra inn i Tekniske systemer Innlandet som vår som vår nye Rådgivende Ingeniør VVS, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør VVS vil du ha en nøkkelrolle i planlegging og prosjektering av tekniske systemer i både nye og eksisterende bygg. De viktigste arbeidsoppgavene vil være prosjektering og rådgivning innen VVS, klima, energi og miljøfaget. Vår portefølje er variert og består av både nybygg, rehabilitering- og ombruksprosjekter for offentlige og private byggherrer og entreprenører.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Prosjektering, rådgivning og oppfølging av komplette VVS-anlegg
 • Deltagelse i tverrfaglige team
 • Utarbeidelse av BIM-modeller, tegninger, beskrivelser og anbudsgrunnlag
 • Befaringer og tilstandsvurderinger
 • Bidra til faglig utvikling
 • Prosjekterings- og oppdragsledelse, fagansvar og veiledning av yngre medarbeidere
 • Tett samarbeid med entreprenører, byggherrer og samarbeidspartnere

Teamet ditt

Du vil være del av vårt tverrfaglige kontor på Innlandet som består av ca. 45 medarbeidere fordelt på fagområder som VVS, elektro, brannsikkerhet, samferdsel, landskapsarkitektur, miljø, arealplan, bygg, SHA, bygge- og prosjektledelse etc. Vi jobber med både lokale utbygginger og de aller største nasjonale prosjektene innenfor bygg, samferdsel, infrastruktur, energi og miljø. Vi holder til i hyggelige, romslige lokaler i Lillehammer sentrum i umiddelbar nærhet til skysstasjonen. Her trives vi veldig godt og har et spesielt godt arbeidsmiljø, som gjenspeiles i resultatene fra vår årlige medarbeiderundersøkelse, der kontoret på Innlandet har toppresultater å vise til flere år på rad. Vår humørgruppe arrangerer jevnlig sosiale sammenkomster og aktiviteter felles for hele kontoret..

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Bachelor, master eller fagskoleingeniør innen VVS-fag
 • Interesse og entusiasme for utviklingen innen teknologi og bærekraft i BAE-næringen
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Kompetanse og erfaring innen BIM-prosess og verktøy
 • Erfaring fra VVS-faget, som rådgiver eller utførende

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsebetingelser

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Hvis du lurer på noe eller ønsker å vite mer om stillingen kan du gjerne kontakte seksjonsleder Andreas Haugom for en hyggelig prat. Epost: andreas.haugom@ramboll.no, telefonnummer: +47 95 76 19 68

Søknadsfrist: 21.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist21. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Andreas Haugom

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!