Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ingeniør /sivilingeniør material-, sveise- eller produksjonsteknikk

Ønsker du å inspirere og bidra til utdannelse av fremtidens fagskoleingeniører?

Troms fylkeskommuneHarstad - Hárstták12. februar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Jan-Are Gudbrandsen

Avdelingsleder

jan-are.gudbrandsen@tffk.no

Fagskolen i Nord, som forestår høyere yrkesfaglig utdanning, har ledig flere faste stillinger som ingeniør / sivilingeniør innen verkstedtekniske fag med arbeidssted Harstad.

 • Bidra med fasilitering av oppgaver, caser, laborasjoner og forelesninger slik at studentene som gjennomfører høyere yrkesfaglig utdanning ved fagskolen, kan oppnå læringsutbyttet.
 • Støtte i læringen for studenter og bidra i utviklingsoppgaver og prosjekter, internt og sammen med industrien i Norge, for styrking av fagskolens tilbud innen verkstedtekniske fag
 • Delta i oppgaver knyttet til utvikling av fagskolens læremateriell og bidra til kompetanseutvikling i avdeling for verkstedtekniske fag.
 • Gjennomføre webinarer som nettstøtte for studentene.
 • Sammen med kolleger og fagskolens ledelse, tilrettelegge for et godt og effektivt læringsmiljø for våre studenter

Om oss

Fagskolen i Nord er eid av Troms fylkeskommune og har som mål om å tilby tidsriktige utdanningstilbud til lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv. Fagskolen i Nord har i dag ca. 800 studenter og 90 ansatte. Vi tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning innenfor en rekke fagområder med et omfang fra 60 til 120 studiepoeng og som er akkreditert av NOKUT. Vi tilbyr maritim sertifikatutdanning, Matteknikk, Prosessteknikk, Bygg, Anlegg, Sveiseteknikk IWT, Elkraft, Data, Helse og omsorgsfag, i tillegg til en rekke kurs, spesielt innenfor det maritime segment.

https://www.fagskoleninord.no/

Studenter ved fagskolen har utdannelse innen yrkesfag med fagbrev før de er kvalifisert for inntak på fagskolen. Gjennomsnittsalderen for våre studenter er 32.5 år.

Avdelingen for verkstedtekniske fag, lokalisert på Mølnholtet i Harstad (tidl. Statoilbygget), tilbyr i dag 2 samlingsbaserte studier som hver gir 120 studiepoeng over 3 studieår innen fordypning sveiseteknikk og konstruksjon, design og produksjon. Hvert kull er på samlinger 5 uker ved avdelingen i Harstad i løpet av ett studieår. Utdanningen består av læringsaktiviteter på nett og samlinger med laborasjoner, caser og gruppeoppgaver. Fagskolen disponerer moderne utstyr for laborasjoner, materialprøvinger, sveising, 3D printere, 3D skannere, CNC dreisenter, CNC 5-akset maskineringssenter, roboter/coboter og aktuelt utstyr innen produksjonsteknologi.

Utdanningene har også internasjonal godkjenning som gjør at studenter som har fullført og bestått eksamen ved fagskolen er godkjent til å ta eksamen som Internasjonal sveisekoordinator (IWT og IWE). Avdelingen søker også om internasjonal godkjenning for utdannelse av konstruktører av sveiste konstruksjoner (IWSD) og utvidelse av studiene til 180 stp på Bachelornivå etter ønsker og behov i industrien.

Vi er for tiden lokalisert i Tromsø, Harstad og Skjervøy, og søker samarbeid med næringene både for å kunne tilby riktig utdanning og for å sikre at kvaliteten på de tilbud vi gir er riktig.

Kvalifikasjonskrav

 • Utdanning med minimum av 180 studiepoeng (BSc / MSc), med bakgrunn innen fagområder som sveiseteknologi, materialteknologi, produksjonsteknologi, mm
 • Det er ønskelig, men ikke krav til stillingen, med IWE utdannelse
 • Relevant erfaring innen verkstedteknologiske fagområder / materialteknologi er ønskelig
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeids og kommunikasjonsferdigheter og kunne arbeide selvstendig og i team
 • Kunne utvikle egen kompetanse og å dele sitt arbeide og sine erfaringer med sine kollegaer
 • Kunne utvikle kvaliteten på sitt arbeid og koordinere denne aktiviteten med sitt kollegium

Vi tilbyr

 • Utfordrende oppgaver i en fagskole som forestår høyere yrkesfaglig utdanning og som skal gi utdanningstilbud utviklet i tett samarbeid med lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv
 • Et godt arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer og innovativt miljø med moderne teknologi og utstyr
 • Moderne kontorer, undervisningsrom, laboratorier, kantine for studenter og ansatte, mulighet for parkering i garasjeanlegg, tilgang på trimrom m.m
 • Gode muligheter for faglig utvikling
 • Fleksible arbeidsoppgaver og arbeidstider med mulighet for å jobbe hjemmefra om ønskelig 2 dager i uken
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søknaden skal inneholde

 • Søknadstekst, CV, vitnemål og attester
 • 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer) kan event. ettersendes.

Søknad skal leveres elektronisk i Jobbnorge.

Søknadsfrist og andre opplysninger

 • Søknadsfrist: 12.02.24
 • Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
 • Dersom det fremgår av din søknad at du ønsker å bli unntatt offentlig søkerliste, gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søker kan gjøres offentlig likevel. Som søker vil du da få informasjon om dette - jf.offentleglova §25.
 • Som søker til en offentlig stilling har også du krav på å få tilgang til utvidet søkerliste med informasjon om øvrige søkere. Utvidet søkerliste blir automatisk tilgjengelig i søkers brukerkonto i Jobbnorge når stillingen er avpublisert, eller den kan sendes ut ved forespørsel.
 • Troms fylkeskommune er underlagt sikkerhetsloven. Dette betyr at enkelte stillinger vil kunne kreve sikkerhetsklarering.

Stillingsinfo

Frist12. februar 2024

Kontaktpersoner


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Troms fylkeskommune

Vi er en av landsdelens største arbeidsgivere, og har blant annet ansvar for regional utvikling, videregående utdanning, fylkesveier, kollektivtilbud, offentlig tannhelsetjeneste, kultur og friluftsliv.

Hos oss får du tillit, ansvar og spennende dager på jobb, i et sosialt og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du blir raskt involvert i det utrolige mangfoldet fylkeskommunen jobber med, noe som har stor betydning for samfunnsutviklinga i Troms.

Naturen og kulturlivet er eventyrlig og frodig, og byr på mange flotte opplevelser!

For mer informasjon om Troms fylkeskommune - gå innom vår hjemmeside tromsfylke.no