Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ingeniør relevern og kraftsystem

Bli en del av vårt team!

Lnett ASSandnes12. mai 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Sharron Moti

Senior HR konsulent

+47 93 48 82 63

Lars Lima

Leder netteknikk

Lnett er et selskap i Lyse-konsernet og er et av Norges største nettselskaper. Vi har ansvar for å drifte, vedlike og å bygge ut strømnettet i Sør-Rogaland. Lnett er i gang med store investeringer i strømnettet for å imøtekomme samfunnets økende behov for elektrisk kraft. Lnett har kontor i Sandnes sentrum.

Lnett er arbeidsplassen for deg som verdsetter et sterkt tverrfaglig miljø, gode kollegaer, faglig utvikling, fart og ja, til og med litt spenning! Lnett er en del av folks hverdag. Som ingeniør hos oss vil du få muligheten til å jobbe hos en miljøorientert og sentral samfunnsbygger med store ambisjoner.

Stillingen er plassert i gruppe Netteknikk som består av 18 personer. De fleste i gruppen jobber innen fagområdet transformatorstasjoner og regionalnett. Fem av disse stillingene har ansvar innen relevern, prøving og problemstillinger innen kraftsystem.

Denne stillingen er en av de fem, og vil ha hovedoppgaver innen relevern, releplaner, feilanalyse og faglig bistand i byggeprosjekter for nye transformatorstasjoner.

Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide, oppdatere og kvalitetssikre releplaner
 • Feilanalyse av hendelser i nettet
 • Faglig bistand i prosjekter
 • Prøving og driftsettelse

Kvalifikasjoner:

 • Elkraft på BSc/MSc-nivå
 • Relevant praktisk erfaring
 • Norsk språk er arbeidsspråk, og må beherskes muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

 • Motivert, lærevillig, initiativrik, selvgående
 • Være et positivt bidrag i gruppa

Vi tilbyr

Betingelser som ikke står tilbake for resten av bransjen. Du vil møte et åpent og uformelt arbeidsmiljø med takhøyde og fleksibilitet. Her er noe av det vi kan tilby av goder:

 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke
 • Firmahytter både på fjellet og ved sjøen
 • Bedriftsidrettslag og subsidiert trening
 • Ekstra fridager og gode velferdstiltak
 • Kjekke sosiale sammenkomster
 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter

Og så gjør det godt å vite at vi jobber for et konsern med stort samfunnsengasjement.

Lnett holder til i nytt kontorbygg i Jærveien i Sandnes nær Skeiane togstasjon, og ligger sentralt med bare få minutters gange til tog og buss, og vi tilbyr Hjem-jobb-hjem-ordning, sykkelparkering og garderobe.

Lurer du på noe?

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte leder netteknikk Lars Lima på 934 88 764. Personalrelaterte spørsmål rettes til senior HR konsulent Sharron Moti på 934 88 263.

Vi håper du sender oss en søknad. Vi gleder oss til å lese den!

Husk å legge ved vitnemål/karakterutskrift med søknaden din.

Lnett er underlagt offentlighetens bestemmelser. Aktuelle kandidater må forvente at det gjennomføres bakgrunnssjekk. Etter søknadsfristens utløp kan det bli offentliggjort en liste over søkerne. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det. Vær oppmerksom på at opplysninger om en søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.

Stillingsinfo

Frist12. mai 2024

Kontaktpersoner

Sharron Moti

Senior HR konsulent

Lars Lima

Leder netteknikk


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Lnett AS

Lnett er en del av Lysekonsernet, et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Lnett har over 160 000 kunder og rundt 360 ansatte, og holder til i nye moderne lokaler i Sandnes sentrum. Vi har over 100 års historie med å levere strøm til innbyggere og bedrifter i Sør-Rogaland. Konsernet er blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Vårt mål er å bygge og å utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Vår visjon er å være mer enn et selskap, både for våre kunder, for våre eiere og for våre ansatte.

Konsernet med hovedkontor i Stavanger har virksomhet i Norge og Danmark, og teller i dag rundt 2000 ansatte. Lyse er heleid av 14 kommuner og vår verdiskaping går tilbake til fellesskapet.