Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ingeniør Geodata /Landmåler

Jobb med avansert teknologi i landmåling og GIS!

Skagerak Energi ASPorsgrunn29. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Aslak Hauggrav

Avdelingsleder Systemer og fellesfunksjoner

aslak.hauggrav@skagerakenergi.no

Vannkraften har mange fordeler; den er fornybar, ren, pålitelig og fleksibel. Dette krever effektiv og robust drift til enhver tid, samt langsiktighet og et kontinuerlig fokus på helse, miljø og sikkerhet. Vi har mange spennende prosjekter og oppgaver fremover knyttet til våre vassdragsanlegg.

Som Ingeniør Geodata / Landmåler vil du, blant annet få:

  • Utføre setningsmålinger på dammer
  • Utføre magasinkontroll på alle våre magasiner
  • Bidra til overgang fra lokale høyder til NN 2000-høyder
  • Utarbeide kart og terrengmodeller som underlag for prosjekter
  • Bistå i utarbeiding av modeller innen vanndisponering
  • Ha grunnleggende kjennskap til eiendomsjus og matrikkel
  • Bruke moderne geometriske metoder (GIS, GNSS, LIDAR, fotogrammetri, droner, BIM og 3D modeller)

For å trives i denne jobben, tror vi du er grundig og kvalitetsbevisst, og du liker å jobbe selvstendig og strukturert. Du er interessert i faget ditt og opptatt av muligheter og å finne de gode løsningene. Du er blid og positiv, men også tydelig og bestemt, og setter høye krav til kvalitet i arbeidet ditt og andres. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner vil være avgjørende for å lykkes i jobben.

Vi trenger at du har minimum bachelorutdanning innen landmåling, geomatikk eller tilsvarende, og relevant erfaring fra oppgaver knyttet til landmåling og GIS verktøy.
Du har enten kjennskap til energibransjen eller et sterkt ønske om å få det.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode velferdsordninger og legger til rette for kompetanseutvikling. Vi er en arbeidsplass som legger vekt på god balanse mellom fritid og engasjement på jobb, og vi setter alltid sikkerheten til våre ansette først.

Arbeidsted vil være ved kontoret vårt i Porsgrunn, men du må regne med en del reising ut til våre anlegg i Sør-Norge.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller send oss en søknad!

Lurer du på noe?

Kontakt Avdelingsleder Systemer og fellesfunksjoner Aslak Hauggrav
Telefon 913 81 570 / e-post: aslak.hauggrav@skagerakenergi.no

Søknadsfrist er 29. oktober 2023

l Skagerak Energi jobber vi hver dag for å utvikle bærekraftige løsninger og miljøvennlig produksjon. Med satsing på økt digitalisering og nye fleksible arbeidsformer jobber vi for innovasjon og ny forretningsvirksomhet. Vi arbeider aktivt for å skape et arbeidsmiljø preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt, og oppmuntrer hverandre til å tenke nytt, være modige og ta ansvar. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent med hverandre og sammen skaper vi en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier på lag med en grønn framtid.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig.

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.

Stillingsinfo

Frist29. oktober 2023

Kontaktperson

Aslak Hauggrav

Avdelingsleder Systemer og fellesfunksjoner


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Skagerak Energi AS

Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.

Skagerak Kraft AS har ansvaret for konsernets produksjon og energiomsetning av elektrisk kraft. Selskapet har ansvaret for 52 hel- og deleide kraftverk og har som målsetning å være en ansvarlig produsent av fornybar energi, med en bærekraftig drift og utvikling av selskapet. Ambisjonen er optimal utnyttelse og forvaltning av eksisterende vannressurser, og en skånsom utbygging av nye. Skagerak Kraft er miljøsertifisert etter ISO 14001 og har intensivert arbeidet innen bærekraft og taksonomi.