Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Information & Technology Specialist

IT-mulighet i vakkert naturlandskap

HydroHøyanger12. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Børre Øvstetun

Leder, Manager Information & Technology

+47 90 85 25 84

Britt Sissel Kyrkjebø

AM I&T Site Admin Høyanger

Magnus Hallerud Christensen

Rekrutterer (HR Spesialist)

Nøkkelord

NaturEnergiITBærekraft Teknologi

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Om stillingen

Arbeidet med IT/OT i Hydro Aluminium Metal er en viktig del av vår operasjon, og vi søker nå en dyktig Information & Technology Specialist til vårt team i Høyanger. IT/OT-teamet består av 39 ansatte med bred teknisk bakgrunn. Vi arbeider i tverrfaglige team innen OT, cyber security, asset management, server og nettverksdrift på norske og internasjonale fabrikker. Hvis du ønsker å utvikle din kompetanse innenfor IT/OT og serverdrift i et spennende og profesjonelt miljø, kan dette være den rette muligheten for deg.

Vi tilbyr

 • Muligheten til å bli en del av et profesjonelt team med bred ekspertise innen IT/OT drift og utvikling.
 • Gode muligheter for personlig utvikling, kursing og sertifisering.
 • En mulighet til å bli med på Hydros ambisiøse reise innen fornybar energi og styrke vår posisjon som en ledende leverandør av lavkarbon-aluminium.
 • Fantastisk natur i vakre Høyanger.
 • Delvis hjemmekontor

Ansvarsområder

Vi trenger en som ønsker å:

 • Være en hands-on OT/IT ressurs i Høyanger, og bidra til drift, vedlikehold og feilsøking av eksisterende systemer, samt delta i prosjekter for implementering av nye løsninger innen server, nettverk og SCADA/HMI.
 • Delta i CoreTeams på tvers av lokasjoner for å utvikle vår felles plattform og sikre effektiv kommunikasjon av tekniske løsninger, både mellom fabrikker og inn mot lokal produksjon i Høyanger.
 • Være en del av vår lokale 24/7 vaktordning.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker en kandidat med følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant fagbrev eller bachelorgrad er ønskelig.
 • Beherske engelsk skriftlig og muntlig.
 • Evner å jobbe selvstendig og i større team.
 • Interesse for å holde deg oppdatert på ny teknologi.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Helse, miljø og sikkerhet er en integrert del av Hydro's daglige virksomhet. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i samfunnene hvor vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Slik søker du

Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost. Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk.

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier – omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennesker. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.

Stillingsinfo

Frist12. november 2023

Kontaktpersoner

Børre Øvstetun

Leder, Manager Information & Technology

Britt Sissel Kyrkjebø

AM I&T Site Admin Høyanger

Magnus Hallerud Christensen

Rekrutterer (HR Spesialist)


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Hydro


Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?
Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.