Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Hydrogeolog

Vannressursspesialist i Rambøll

RambøllOslo og Drammen8. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Øyvind Hole

Avdelingsleder

oyvind.hole@ramboll.no

Vi inviterer deg til å ta i bruk din sterke fagkunnskap innen hydrogeologi i en stilling hvor du vil bidra til å ta vare på våre dyrebare grunnvannsressurser og hjelpe med å finne løsninger for å utnytte disse ressursene på en bærekraftig måte. For denne rollen er det ønskelig at du har utdannelse innen hydrogeologi på masternivå. Er du vår nye hydrogeolog? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår avdeling for Vannressurser

Som vår nye Hydrogeolog blir du en del av en voksende avdeling med engasjerte medarbeidere. Avdelingen har medarbeidere i Oslo og Drammen og utfører prosjekter både lokalt og nasjonalt. I tillegg har vi et tett samarbeid med et stort nettverk av hydrogeologer i Sverige og Danmark.

Vi har mange varierte arbeidsoppgaver, og som hydrogeolog vil du få arbeide med prosjekter som omhandler blant annet drikkevannsforsyninger, forurensning, infrastruktur og overvannshåndtering. I denne stillingen får du en perfekt kombinasjon av praktisk arbeid ute i felt og teoretisk arbeid inne på kontoret. Vi opplever økende behov for hydrogeologisk kompetanse både på tverrfaglige prosjekter og rene grunnvannsprosjekter, så vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse og kapasitet innen dette feltet. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og bidrar til å heve kompetansen vi tilbyr våre kunder.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Etablering av grunnvannsforsyning
  • Kartlegge forurensninger i grunnvann og komme med tiltak for å hindre spredning
  • Jobbe med grunnvannstiltak og -sikring i store infrastruktur- og byggeprosjekter
  • Feltarbeid

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse med master innen hydrogeologi
  • Du er samarbeidsvillig og har erfaring fra tverrfaglige prosjekter
  • Du er vant til å jobbe selvstendig og i team
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk.
  • Du har god sosial kompetanse og er flink til å kommunisere.
  • Førerkort: Klasse B

I denne rollen vil det være en fordel om du også har evne til å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god og konstruktiv måte.

Bærekraft i Rambøll

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA helt siden det ble grunnlagt 1945 med en visjon om et selskap som både tar vare på mennesker og natur. I dag er Rambøll er et ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design og i Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 eksperter som jobber flerfaglig på store og små prosjekter. Våre forpliktelser for å skape bedre samfunn står fortsatt sterkt og som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er vi sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 08.10.23.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne avdelingsleder Øyvind Hole, tlf. +47 416 09 663 epost: oyvind.hole@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist8. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Øyvind Hole

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!