Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Hydrogeolog

Bli en del av et dynamisk team i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma!

Asplan ViakOslo, Ås25. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Nina Syversen

Gruppeleder Ås

+47 97016423

Nøkkelord

HydrogeologiGeofagGIS

Er du opptatt av bærekraftige og naturbaserte løsninger? Trives du med å være på feltarbeid og har erfaring med hydrogeologi? Da kan det være nettopp deg vi leter etter! Vi ønsker å skape varige verdier for et samfunn i endring.

Asplan Viak er stadig i vekst, og nå ønsker vi å styrke vår kompetanse innenfor hydrogeologi. Asplan Viak er et tverrfaglig rådgivningsfirma som gjennomfører en rekke oppdrag innenfor vannforsyning, avløpsplanlegging, overvannshåndtering og massehåndtering der geologiske problemstillinger er aktuelle. Vi søker derfor erfarne fagpersoner med gode samarbeidsevner og et ønske om å påvirke hvordan vi planlegger, kartlegger og gjennomfører oppgaver innenfor dette faget. Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver – fra overordnet planlegging og kartlegging i felt, til oppfølging i gjennomførings- og driftsfase. Du blir en del av et fagmiljø med spisskompetanse på hydrogeologi, men også en rekke tilstøtende fagområder som berggrunnsgeologi, hydrologi, ferskvannsbiologi - i tillegg til spisskompetanse på vannkjemi, jordkjemi og miljøgeologi/økotoksikologi. Oppgavene blir tilpasset deg og din kompetanse, erfaring og ønsker for videre utvikling.

Asplan Viak har kontorer over hele landet. Denne stillingen hører hjemme i divisjon for infrastruktur, region Øst. Her får du cirka 120 dyktige og engasjerte kollegaer. Kontorsted er i utgangspunktet Ås, men Oslo kan også være aktuelt.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Vannforsyning basert på grunnvann i fjell og løsmasser.
 • Bruk av georadar til tolkning av løsmasser og vurdering av grunnvannspotensiale.
 • Infiltrasjonsanlegg for rensing av avløpsvann og andre forurensningskilder.
 • Utarbeide lokale overvannsløsninger i løsmasser for både tettbygde og landlige områder.
 • Miljøovervåkning ved naturinngrep som bl.a. grustak/pukkverk, tunneler og deponier.
 • Utnyttelse av grunnvarme.
 • Geofaglig rådgiving i arealplanlegging og utbyggingssaker.

Kvalifikasjoner

 • Mastergrad eller tilsvarende og minimum to til tre år relevant erfaring. Ingeniør/bachelor med lang, relevant erfaring kan også være aktuell for stillingen.
 • Spesialisering innen én eller flere av overnevnte arbeidsoppgaver.
 • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig.
 • Erfaring med bruk av modelleringsverktøy og GIS er en fordel.

Vi tilbyr:

 • fleksibel arbeidstid, fem uker ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
 • studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak skal være en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi ønsker alle kvalifiserte kandidater velkommen til å søke uavhengig av kjønn, bakgrunn eller funksjonshemming.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist25. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Nina Syversen

Gruppeleder Ås


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.