Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Hydrogeolog

Bli vår nye hydrogeolog, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

RambøllDrammen14. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Øyvind Hole

Avdelingsleder

oyvind.hole@ramboll.no.

Har du en mastergrad i hydrogeologi og ønsker å arbeide med spennende prosjekter for å bevare og utnytte våre grunnvannsressurser? Har du erfaring med tverrfaglige prosjekter og et ønske om å bidra til å styrke vår hydrogeologiske kompetanse og kapasitet? Er du motivert for en variert arbeidshverdag som kombinerer feltarbeid og teoretisk arbeid på kontoret?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg.

Din nye stilling

Vi har mange varierte arbeidsoppgaver, og som hydrogeolog vil du få arbeide med prosjekter som omhandler blant annet drikkevannsforsyninger, forurensning, infrastruktur, geoenergi og overvannshåndtering. I denne stillingen får du en perfekt kombinasjon av praktisk arbeid ute i felt og teoretisk arbeid inne på kontoret.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Etablering av grunnvannsforsyning
 • Kartlegge forurensninger i grunnvann og komme med tiltak for å hindre spredning
 • Jobbe med grunnvannstiltak og -sikring i store infrastruktur- og byggeprosjekter
 • Feltarbeid

Teamet ditt

Som vår nye Hydrogeolog blir du en del av en voksende avdeling med engasjerte medarbeidere. Avdelingen har medarbeidere i Oslo og Drammen og utfører prosjekter både lokalt og nasjonalt. I tillegg har vi et tett samarbeid med et stort nettverk av hydrogeologer i Sverige og Danmark. Vi opplever økende behov for hydrogeologisk kompetanse både på tverrfaglige prosjekter og rene grunnvannsprosjekter, så vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse og kapasitet innen dette feltet. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og bidrar til å heve kompetansen vi tilbyr våre kunder.

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Utdannelse med master innen hydrogeologi
 • Du er samarbeidsvillig og har erfaring fra tverrfaglige prosjekter
 • Du er vant til å jobbe selvstendig og i team
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk.
 • Du har god sosial kompetanse og er flink til å kommunisere.
 • Førerkort: Klasse B

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold med mulighet for fjernarbeid/hjemmekontor
 • Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 14.04.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Lurer du på noe? Eller hvem vi er? Kontakt gjerne avdelingsleder Øyvind Hole på tlf. +47 416 09 663 eller epost oyvind.hole@ramboll.no.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 12 kontorer med til sammen 1650 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre områder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger for våre kunder og samfunnet.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist14. april 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Øyvind Hole

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!