Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

HMS/KS-leder

Vil du jobbe med HMS og Kvalitet på noen av Norges største tunnelprosjekter?

Jefferson WellsBrynseng14. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Siri Aulund

Rådgiver, Jefferson Wells

siri.aulund@jeffersonwells.no

Dine nye utfordringer og ansvarsområder

Som HMS/KS-leder hos oss i avd. Tunnel vil du har muligheten for å styre HMS og kvalitetsarbeidet ved noen av Norges største tunnelprosjekter. Vi søker etter en ressurs som vil jobbe på våre anleggsprosjekt i alle faser. NCC Civil avd. Tunnel er en landsdekkende avdeling der ukependling til prosjekter må påregnes.

I rollen vil du være ansvarlig for å utarbeide, lede og følge opp HMS-planer i våre prosjekter, samt delta i vernerunder og gjennomføre risikovurderinger og SJA. I prosjektene vil du ha ansvar for å rapportere og organisere statistikk, og være ansvarlig for at styrende dokumenter til enhver tid er tydeliggjort for linjeorganisasjonen i prosjektene og regionen. Ved behov vil du bistå i det HMS-faglige tilknyttet anbudsarbeid og vurdere kontraktens krav til HMS-oppgaver. Du vil bistå i vedlikehold og videreutvikling av vårt kvalitetssystem, samt være bindeleddet mellom KS-ansvarlige i divisjonen og virksomhetens øverste ledelse. Videre vil du bistå i revisjoner og ha ansvar for å lære opp og kurse personell i HMS-oppgaver.

Hvem er du?

For å trives i rollen ser vi for oss at du er strukturert, løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. Du trives med å forholde deg til mange kontaktpunkter og aktører, samt gjennomfører dine oppgaver med integritet. Du brenner for ditt fagområde, og ønsker å være en bidragsyter for vår sikkerhetskultur.

Av de formelle kriteriene, ser vi etter deg med høyere relevant utdannelse innenfor teknisk eller HMS-relaterte fag, og som har erfaring fra HMS og kvalitetsarbeid på anleggsprosjekter (tunnelerfaring er et pluss). Videre behersker du både et skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Hva får du?

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, fokus på bærekraft og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange engasjerte, fornøyde og stolte ansatte. NCC verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for egenutvikling i et spennende og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Som HMS/KS-leder i Avdeling Tunnel vil du jobbe tett med andre kolleger tilknyttet HMS/KS i Divisjon Civil Norway, som bli en del av et faglig nettverk du kan dele erfaringer og sparre med.

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.

Merk! Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før annonsefrist.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;

  • Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no
  • Sofie Hangaard Linge, mobil: +47 476 78 701 / sofie.hangaard.linge@jeffersonwells.no

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss, og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden, og omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2022 omsatte NCC for cirka 54 milliarder SEK og hadde 12 500 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter. Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg.

Stillingsinfo

Frist14. mai 2023

Kontaktperson

Siri Aulund

Rådgiver, Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no