Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Gruppeledere innen VVS og VA

Norconsult ASHaugesund15. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Anne Sofie Sandvik

Avdelingsleder Kontor

Anne.Sofie.Sandvik@norconsult.com

Norconsult er landets største rådgivervirksomhet, og blant de ledende i Norden. Vi er tverrfaglige, og har som ambisjon å være en pådriver for innovative bærekraftige løsninger.

Vårt kontor i Haugesund/Ryfylke har rundt 45 dyktige medarbeidere innenfor svært mange av fagfeltene konsernet tilbyr våre kunder. Vi omstrukturerer og ønsker å utvide ledergruppen. Vi søker derfor ledere som ønsker å videreutvikle medarbeiderne innenfor fagområdene VVS/Energi, VA og Brann/sikkerhet. Vi skal også rekruttere flere medarbeidere innenfor disse fagområdene, og trenger ledere som ønsker å bidra i dette arbeidet.

Haugesundskontoret er preget av mye arbeid, engasjerte medarbeidere, et godt arbeidsmiljø med mange sosiale sammenkomster. Vi er opptatt av å inkludere alle og gjøre dagen bedre for hverandre. Vi er kort sagt stolte av arbeidsplassen og våre kolleger.

I konsernet vil du møte engasjerte kolleger med bred kompetanse og stort nettverk i bransjen. Vi har rådgivere i alle aldre, fra unge nyutdannede til erfarne seniorer. Våre medarbeidere i Haugesund står i en rekke spennende oppdrag – og vi ønsker å styrke et allerede sterkt fagmiljø.

Lokalt har vi store og små oppdrag for både offentlige og private byggherrer, og arbeider i alle prosjektfaser – fra tidlig planleggingsfase til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggsfasen.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

Ansvar og hovedoppgaver

Gruppeledere er ansvarlig for å lede, organisere og administrere gruppens virksomhet. Stillingen inngår i kontorets ledergruppe og har således et ansvar for å bidra til både kontoret og selskapets samlede utvikling og drift.

Hovedoppgaver :

 • Ledelse – være en god og trygg leder som støtter sine medarbeidere og bidrar til å gjøre Haugesundskontoret til en trygg og spennende arbeidsplass
 • Strategi- og forretningsutviklingsansvar - langsiktig utvikling av faggruppen og kontoret
 • Resultatansvar - oppnå planlagt økonomisk resultat av gruppens resultat
 • Marked- og salgsansvar - bearbeide kundegrupper og kunder for å sikre planlagt omsetning og vekst
 • Kompetanse- og kapasitetsansvar - sørge for tilstrekkelig tilgjengelig kompetanse og kapasitet

For oss er det viktig at du har/er:

 • Master eller Bachelor med relevant erfaring
 • Gode evner og interesser for fagområdene
 • Sosial legning med interesse for teamarbeid
 • Kreativ og løsningsfokusert
 • Genuint opptatt av kundens og kundens målsettinger
 • Åpne og ærlig
 • Opptatt av god ledelse med fokus på utvikling av medarbeiderne

Hos oss får du:

 • Arbeidsoppgaver i et stort tverrfaglig miljø
 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur
 • Fleksibel arbeidstid
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknad, CV og vitnemål. Legg gjerne med attester også. Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknader blir vurdert fortløpende.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist15. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Anne Sofie Sandvik

Avdelingsleder Kontor


Industrier

VVS/HVAC,Vann og miljøteknikk,Bygg og anlegg,Eiendom

Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.