Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Gruppeleder Prosjektadministrasjon

Norconsult ASLarvik14. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Asle Gudim

Regionsdirektør

Asle.Gudim@norconsult.com

Vi slår sammen våre kontorer i Vestfold og Kongsberg til en stor enhet med et bredt tverrfaglig miljø med store vekst og digitaliseringsambisjoner. Vi ser derfor etter trygge gruppeledere som ønsker å være med å skape vekst på tvers av enheten igjennom å forme og utvikle våre fag sammen med sine kollegaer og våre kunder.

Gruppe Prosjektadministrasjon er i dag to grupper som skal slås sammen og har totalt ti ansatte innen PL, PGL, BL og SØK og er en del av avdeling Bygg og Industri. Gruppen har potensiale for vekst ved alle tre lokasjoner ved godt markedsarbeid, og samarbeid med våre andre fagområder. I den forbindelse ser vi etter en gruppeleder som skal ha det daglige drifts og fagansvaret for våre rådgivere i Larvik og Tønsberg.

Vi ser spesielt etter deg som:

 • Brenner for utvikling av ditt fag, tørr utfordre det tradisjonelle, ser muligheter med mangfold, samarbeid, og hvordan arkitekter, ingeniører og designere sammen skal løse nåtidens og fremtidens utfordringer, da spesielt for å sikre en bærekraftig utvikling av samfunnet.
 • Anser deg til å være god på å lede team, skape et godt arbeidsmiljø, fremme samarbeid og utvikle dine gruppemedlemmer faglig og personlig.
 • Du har tanker rundt hvordan ditt fag vil og skal transformeres igjennom digitalisering, hvordan dette vil forme våre leveranser i fremtiden, optimalisere for et bærekraftig samfunn, og endre arbeidsformen med våre kunder.

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant utdannelse innen et av fagene
 • Har noe erfaring med å lede mennesker, og har kompetanse fra vår bransje
 • Er motiverende og tydelig med god evne til å kommunisere

Dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være:

 • Personalansvaret og beskjeftigelsesansvar for medlemmene i gruppen
 • Aktiv deltakelse og bistå våre kundeprosjekter
 • Sikre faglig utvikling, kompetanser- og kapasitetsbehov sammen med avdelingen
 • Tilrettelegge og sikre samarbeid for gruppen på tvers av selskapet
 • Delta i utvikling av strategi og mål for å skape vekst i avdelingen og Norconsult Vestfold

Innsendelse av søknad:

Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknad, CV og vitnemål. Legg gjerne med attester også. Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist14. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Asle Gudim

Regionsdirektør


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.