Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Gruppeleder landskapsarkitekt

Er du vår nye leder til landskapsmiljøet i oslo?

Asplan ViakOslo28. april 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Kathrine Omnia Strøm

Gruppeleder Analyse, plan og landskap

+47 924 69 283

Per Einar Saxegaard

Regionleder Analyse, plan og landskap

Har du et sterkt ønske om å være med på å skape gode byrom, vakker landskapsarkitektur og bidra til løsninger for vår tids store utfordringer innen klima og byøkologi? – i så fall ønsker vi å høre fra deg.

Vi har et av Norges største og sterkeste fagmiljø innenfor landskapsarkitektur, fra detaljprosjektering til by- og stedsutvikling, med over 100 dedikerte medarbeidere landet nasjonalt, nærmere 50 i Oslo-området, og snart 25 i Oslo sentrum.Våre landskapsarkitekter er opptatt av å finne fremtidsrettede og vakre løsninger, og vi satser tungt innen miljøvennlig planlegging og prosjektering. Vi trekkes stadig frem som et sentralt fagmiljø med seier i konkurransen om Torget og Bryggen i Bergen og prisdryss til prosjekter som Deichmanns gate, Vega scene, Lakkegata aktivitetspark og Kristian Augusts gate 13 i Oslo.

Hva vi søker etter:

Til Oslo-kontoret søker vi to ledere som skal lede og utvikle fagmiljøet i Oslo, i samarbeid med lederne for landskapsarkitektur i Sandvika og Hamar.

Design med høy kvalitet og bærekraftig landskapsarkitektur er to sider av samme sak i Asplan Viak. Vi vil designe steder som er vakre, og som føles bra for kropp og sjel. Vi vil jobbe for at hensynet til landskap kommer først i prosjektene. Landskapet er en premissgiver. Våre anlegg skal være med på å løse vår tids utfordringer med tanke på klima- og naturkrisen. Vi vil skape en bedre verden!

Er dette noe du også vil, kan jobben være den rette for deg.

Arbeidsoppgaver:

 • Jobbe i prosjekter som ansvarlig og/eller prosjekterende landskapsarkitekt
 • Fag- og personalansvar for landskapsarkitekter
 • Lede og utvikle fagmiljøet i tråd med våre ambisjoner og samfunnsendringene, i samarbeid med de andre lederne
 • Ansvarlig for tilbud, oppdrag og oppdragsportefølje innen egen enhet
 • Ansvarlig for omsetning og økonomisk resultat i egen enhet.

Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad i landskapsarkitektur eller tilsvarende
 • Bredt kontaktfelt innenfor bransjen og du er vant til å gjøre deg synlig i relevante fora.
 • Erfaring fra landskapsarkitektur-bransjen, privat, offentlig eller begge deler
 • Evne og vilje til å samarbeide med både lederteam og prosjektteam, og bidra til at vi jobber mot samme mål.

Vi tilbyr

 • Hos oss kan du være med å forme et samfunn i endring. Asplan Viak er en organisasjon som rapporterer på trippel bunnlinje, hvor 3,5% av omsetningen går til egen innovasjon og utvikling.
 • I tillegg til masse hyggelige kollegaer tilbyr vi også fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen, gode pensjons- og forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag faglige og sosiale arrangementer.
 • Lekre kontorlokaler med atriumshage og nydelig lunsj i Kvadraturen.

Har du et sterkt ønske om å være med på å skape gode byrom, vakker landskapsarkitektur og bidra til løsninger for vår tids store utfordringer innen klima og byøkologi? – i så fall ønsker vi å høre fra deg. Stillingene inngår i Regionleders ledergruppe for et av Norges største og mest spennende fagmiljø innen byutvikling og landskapsarkitektur.

Vi ønsker et større mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som deg? Send oss din søknad og CV snarest. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Intervjuer vil skje fortløpende.

Stillingsinfo

Frist28. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Kathrine Omnia Strøm

Gruppeleder Analyse, plan og landskap

Per Einar Saxegaard

Regionleder Analyse, plan og landskap


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.