Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Gruppeleder Industri

Norconsult ASTrondheim14. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Ola Børseth

Avdelingsleder Kontor

Ola.Borseth@norconsult.com

Stillingsbeskrivelse

Norconsult har over flere tiår levert rådgivningstjenester til Industrien, og har utviklet et svært godt samarbeid med flere av de største aktørene i Norge. Vi opplever høy og økende etterspørsel etter våre tjenester, både til den etablerte Industrien og til fornybar Grønn Industri. Vår prosjektportefølje spenner bredt i volum, kompleksitet og geografi. En fellesnevner er høyere ressursproduktivitet og lavere klimagassutslipp. Vi som leverer rådgivningstjenester til Industrien, er derfor meget godt posisjonert til å påvirke samt å bidra i det grønne skiftet.

Avdeling Industri, Havn og Havrom ved Trondheimskontoret består for tiden av 45 ingeniører, sivilingeniører og doktoringeniører. 30 av disse jobber med prosjektutvikling, prosjektering og ledelse av prosjekter innen Industri. I tillegg jobber vi tett med våre søsteravdelinger i Norge og Sverige. Samlet inkluderer Industrimiljøet i Norconsult mer enn 500 rådgivere som har spisskompetanse innen ett eller flere Industrisegmenter. Avdelingens Industriressurser har solid og ettertraktet kompetanse, og har utdanning og erfaring enten innen maskin, konstruksjonsteknikk, prosess eller prosjektledelse. De er i vekst, og personalansvaret for disse er fordelt på to Gruppeledere.

Gruppeleder Industri inngår i Avdelingens lederteam som sammen er ansvarlig for Avdelingens utvikling og konkurransekraft.

Som Gruppeleder vil du få ett eller flere spesialansvar ut over det å følge opp og være tilgjengelig for dine ansatte. Det kan være oppfølging og utvikling innen et utviklingsområde eller industrisegment. I tillegg til solid kompetanse og motivasjon innen ledelse, vil det være spesielt positivt om du i tillegg har nettverk og fagkompetanse innen ett eller flere Industrisegment selv om dette ikke er krav. Som en del av vårt miljø vil du være med på å videreutvikle våre arbeidsprosesser samt være en viktig bidragsyter i realisering av Avdelingens strategi- og handlingsplan.

Norconsult Trondheim har kontorer i nye lokaler på Lerkendal og har ca. 330 medarbeidere som dekker de fleste fagområder innen Industri, Bygg- og Eiendom og Samferdsel.

For oss er det viktig at du:

 • Har universitets- eller høyskoleutdannelse (minimum 5 års relevant erfaring)
 • Har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
 • Har evne og vilje til å lede, inspirere og utvikle kompetanse både hos deg selv og dine kollegaer
 • Er målrettet, strukturert, resultatorientert og villig til å ta ansvar
 • Er selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team
 • Har erfaring fra industrimiljø, men er ikke et krav

Hos oss får du:

 • En spennende karriere innen linje-, marked- og oppdragsledelse
 • Kollegaer med et sterkt faglig engasjement
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Fleksibel arbeidstid og sommertid
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Send oss din søknad med CV, vitnemål og attester via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknaden må være skrevet på et skandinavisk språk.

Søknader vurderes forløpende. Ring oss gjerne for en prat.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist14. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Ola Børseth

Avdelingsleder Kontor


Industrier

Industri og produksjon

Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.