Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Gruppeleder bygningsfysikk

Ta utfordringen som gruppeleder for bygningsfysikk i Grønn utvikling

Sweco NorgeOslo25. august 2024
Søk her

Kontaktperson

Siv Hilde Bjørkkjær

Avdelingsleder for grønn utvikling

siv.hilde.bjorkkjaer@sweco.no

Har du lyst på en utfordring? Og har du fagbakgrunn innen bygningsfysikk?

Da har du en unik mulighet til å være med på å bygge opp en ny gruppe innen bygningsfysikk på avdeling Grønn utvikling i Oslo.

Avdeling Grønn utvikling teller i dag rundt 40 medarbeidere og er raskt voksende. Gruppen bygningsfysikk blir en del av denne avdelingen.

Avdelingen har i tillegg til bygningsfysikk et konstruksjonsmiljø innen rehabilitering og ombruk, i tillegg til energirådgivere og klimaeksperter. Per i dag er vi 5 medarbeidere på bygningsfysikk på avdelingen.

I Sweco vil du oppleve at det er stort fokus på bærekraft i alle ledd. Vi jobber kontinuerlig med å integrere bærekraft i prosjektene våre på tvers av alle fag. Som et viktig ledd i denne strategien har vi samlet ressurser innen energi, bygningsfysikk, klima, rehabilitering av konstruksjoner, samt ombruk i en egen avdeling.

Hos oss vil du utvikle deg.

Sweco håndterer alt fra små prosjekter til store, komplekse prosjekter. Som rådgiver så skal vi levere gode løsninger til kundene våre og dette stiller store krav til våre medarbeidere. Det krever at du er en ryddig, strukturert og forretningsorientert leder som evner å planlegge og se fremover. Er du også en inkluderende person som liker å lede og jobbe med mennesker, og som kommuniserer godt og setter pris på kundekontakt, har du et godt utgangspunkt. Vi lover deg et veldig godt arbeidsmiljø med kultur for godt samarbeid, gjensidig bistand og tillit og også mye som skjer sosialt. Du trenger ikke å være god til alt dette i dag. Det får du god hjelp til underveis, men du må være interessert i å lære.

Som gruppeleder for bygningsfysikk vil du dele tiden din mellom å være fagansvarlig bygningsfysikk, veilede medarbeiderne innen faget, systematisk jobbe for utvikling av kompetansen i gruppen, jobbe med marked og personalledelse.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du vil lede en gruppe med 5 dyktige rådgivere.
  • Du har resultatansvar for gruppens arbeid og personalansvar for medarbeiderne.
  • Du motiverer gruppens medarbeidere og har ansvar for rekruttering.
  • Du jobber tett mot markedet med å skaffe nye kunder og ta godt vare på de kundene vi har.
  • Du utarbeider tilbud.
  • Du vil ha stor påvirkningsmulighet for å legge strategi for gruppens markedsområder.
  • Du vil være en del av et lederteam som fokuserer på samarbeid, heier på hverandre, utvikler sine medarbeidere og er proaktive.

Dette kan du

  • Du er master innen bygningsfysikk.
  • Du har minst 8 års relevant erfaring.
  • Du er interessert i mennesker, flink til å kommunisere og er dyktig på å bygge relasjoner.


September 2024 får vi ny adresse når vi flytter inn i vårt nye hovedkontor i Urtegata i Oslo sentrum. Dette er i all ydmykhet et av byens grønneste og mest moderne kontorbygg, med det meste du måtte drømme om av velferdsgoder og tekniske løsninger for å gjøre arbeidshverdagen så effektiv og morsom som mulig - vi gleder oss enormt til å flytte inn!

Har du lyst til å bli en del av vårt team og være med på å påvirke hvordan fremtiden blir? Send oss en CV sammen med noen ord om hvorfor du vil å jobbe i Sweco.

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med Avdelingsleder Siv Hilde Bjørkkjær, tlf +47 920 89 150

Stillingsinfo

Frist25. august 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Siv Hilde Bjørkkjær

Avdelingsleder for grønn utvikling


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.