Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Gruppeleder

Led stillingen for Energi, Miljø og Inneklima i hjertet av Bergen!

Asplan ViakBergen2. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Brede Eriksen

Regionleder Vest Arkitektur og Bygg

+47 994 95 996

Vi søker en engasjert og erfaren leder for vår Energi, miljø og inneklimagruppen, med solid erfaring og lidenskap for å skape et positivt og effektivt arbeidsmiljø. Som vår nye gruppeleder vil du spille en sentral rolle i å støtte teamutvikling, endringsledelse og generelle oppgaver. Vi ser etter deg som er selvgående og liker å ta initiativ. Du er positiv, fleksibel, opptatt av god service og er en relasjonsbygger som kan samarbeide godt med alle nivåer i konsernet vårt.

Energi, miljø og inneklimagruppen i Bergen jobber mye med bygg- og anleggsbransjen, men bistår også en rekke andre næringer og virksomheter. Våre rådgivere jobber med spesialisering i flere felt. Fra energirådgivning og optimalisering av energibruk og inneklima, bygningsfysiske vurderinger eller prosjektering av VVS-installasjoner til livsløpsanalyser, miljøoppfølging og miljøsertifisering. Vi jobber tverrfaglig med mange spennende prosjekter for både private og offentlige oppdragsgivere i hele Norge.

Gruppen inngår i divisjon Arkitektur og bygg, som er den største divisjonen i Asplan Viak, med fagområdene Arkitektur, Bærekraft og energi, Bygg, Elektro og VVS. Vi jobber tverrfaglig med mange spennende prosjekter for både private og offentlige oppdragsgivere i hele Norge.

Hva vi søker etter:

Vi rigger oss for videre utvikling av gruppen og vi har mange spennende oppdrag. Dette gir en unik mulighet til å bli del av et engasjert og fremoverlent miljø i våre nye kontorlokaler midt i Bergen sentrum. Vi jakter på deg som er faglig dyktig, har solid erfaring og ønsker å ta lederansvar for en hyggelig, positiv og dyktig gruppe med Energi, Miljø og VVS-rådgivere. Du liker å lede andre og er god på å bygge relasjoner både internt og eksternt. Du er en lagspiller, evner å få frem det beste i den enkelte og utvikler på denne måten både ansatte og gruppen. Du er analytisk, initiativrik og setter mennesker i fokus. Samtidig klarer du å skape resultater, målt mot både økonomiske, sosiale og miljømessige mål.

I tillegg til dette ser vi for oss at du besitter følgende:

 • Relevant høyere utdanning.
 • Flere års erfaring med relevant fagområde
 • Markedskontakt og nettverk i bransjen
 • God fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig
 • Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Ledelsesansvar for en svært faglig engasjert gruppe
 • Ansvar for personaloppfølging og legge til rette for et godt arbeidsmiljø
 • Se markedets behov og sikre riktig kompetanseoppbygging i gruppen
 • Synliggjøre og posisjonere Asplan Viak gjennom aktiv nettverks- og relasjonsbygging
 • Ansvar for å utarbeide mål og handlingsplan for egen enhet
 • Ansvar for tilbud, oppdrag og oppdragsportefølje innen egen enhet
 • Ansvar for omsetning og økonomisk resultat i egen enhet
 • Prosjektarbeid og oppdragsledelse
 • Stillingen inngår i Arkitektur og Bygg, region Vest sitt lederteam

Hva vi kan tilby:

Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet et sterkt nasjonalt faglig nettverk, utfordrende arbeidsoppgaver og spennende kurs.

 • Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer
 • 3,5 % av omsetningen i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling.
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag, der deltakelse i oppdrag avhenger av egen kompetanse og interesse.
 • Muligheter for videreutvikling av fagkompetanse og ledelse.

Søknadsfrist: Vi rekrutterer fortløpende, så send inn din søknad i dag! Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til vårt engasjerte og kompetente team!

Vi legger vekt på mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist2. april 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Brede Eriksen

Regionleder Vest Arkitektur og Bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.