Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

GIS-eksperter og erfarne systemutviklere

Bidra med smarte løsninger!

Norges geologiske undersøkelseTrondheim2. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Siw Taftø

Seksjonsleder geomatikk og IT

+47 995 92 939

Nøkkelord

6 stillinger

Vil du bidra med smarte løsninger der kartdata er sentrale? Liker du å jobbe tverrfaglig med eksperter og brukere? Vi gir deg rom for læring, og håper du vil bidra til å utvikle oss.

Om oss

Vi søker deg som vil bidra til samfunnsnyttige kartløsninger for geologiske data. Vår verdikjede går fra datainnsamling fra felt til utvikling av relevante produkter. Våre data gir samfunnsøkonomisk nytte innen næringsutvikling, infrastrukturprosjekter, areal- og miljøplanlegging, beredskap og forvaltning av hav og kyst. NGU er en sterk kunnskapsorganisasjon, som kan tilby gode muligheter for et stort nettverk, både nasjonalt og internasjonalt.

Ved seksjon for geomatikk og IT vil du bli del av et sterkt tverrfaglig miljø. Du får mulighet til å bidra i våre digitaliseringsprosesser, og dermed framtidige teknologivalg. I dag benytter vi ESRI-programvare og forvalter geologiske data i ArcGIS Enterprise geodatabase og Oracle relasjonsdatabaser. Vi jobber med Open Source og er opptatt av automatisering av arbeidsprosesser (CI/CD). Data produseres og leveres til samfunnet etter gjeldende standarder.

Om deg

Krav GIS-ekspert

  • Du har høyere utdanning innen geomatikk, geografi eller datateknologi og informatikk. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskrav.
  • Du har erfaring og interesse innen flere av følgende områder:
    - Produksjon og forvaltning av geodata
    - Innsamlingsløsninger for kartlegging
    - Løsninger for dataflyt av geografiske data
    - Romlige databaser, for eksempel Post GIS og ArcSDE
    - GIS-programvare med hovedvekt på flerbrukermiljø og FME
    - UML-modellering, Enterprise Architect
    - Standardisering av geografiske data

Krav systemutvikler

  • Du har høyere utdanning innenfor datateknologi og informatikk. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskrav.
  • Du har erfaring og interesse innen flere av følgende områder:
    - Objektorientert programmering, fortrinnsvis Java og JavaScript/TypeScript (NodeJS)
    - API-utvikling
    - Mikrotjenestearkitektur og container-teknologi
    - DevOps (Jenkins, Grafana) og OWASP beste praksis
    - Skyløsninger som Azure og AWS
    - Relasjonsdatabaser
    - PL/SQL
    - UML-modellering
    - Oracle Apex
    - Registreringsløsninger for data
    - Dataflyt mellom databaser

For begge stillingene gjelder:

Ønsker

  • Vi har norsk som arbeidsspråk, og det er en fordel om du behersker et skandinavisk språk
  • Det er viktig for oss at du har evne og interesse for å sette deg inn i brukerbehov og tjenester
  • Erfaring som produkteier eller prosjektleder vil vektes positivt
  • Kjennskap til bruk av kunstig intelligens (KI) og agil arbeidsmetodikk er ønskelig

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en faglig nysgjerrig kollega med analytiske evner og integritet. Det er viktig at du tar ansvar for egne oppgaver, og leverer godt nok til rett tid. Du trives i et miljø der idéer deles og vi samarbeider tett. Vi har forventninger om at du er god på kommunikasjon, er raus, ærlig og serviceinnstilt i møte med kollegaer og brukere. Vi verdsetter vårt uformelle og vennlige miljø, og det er viktig at du som person passer inn i her hos oss.

Vi tilbyr

Vi har gode arbeidstidsordninger og mulighet for hjemmekontor. Vi har et aktivt bedriftsidrettslag, tilbyr trening i arbeidstiden og faglige og sosiale tilstelninger i løpet av året.

Lønn

Stillingene plasseres i stillingskode senioringeniør 1181 (566 800-778 600 kr pr. år) eller sjefingeniør 1088 (679 100-802 300 kr pr. år), alt etter kompetanse og erfaring. Fra lønn trekkes 2 prosent til Statens pensjonskasse. Ved ansettelse er det seks måneders prøvetid.

Søknadsprosess

Alle som søker stillingen må søke digitalt gjennom Webcruiter. Du må laste opp relevante vitnemål og attester, og oppgi navn og e-postadresse til tre referansepersoner.

Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Opplysninger om søknaden din kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste, i så fall vil du bli varslet om det.

Mangfold ved NGU

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke, og vi tilrettelegger for medarbeidere som har behov for det. Vi ønsker ansatte med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. For å bli positivt særbehandlet på denne måten, må du oppfylle visse krav, og krysse av for det i jobbportalen.

Stillingsinfo

Frist2. april 2024

Kontaktperson

Siw Taftø

Seksjonsleder geomatikk og IT


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Norges geologiske undersøkelse

NGU kartlegger Norges geologi og sprer kunnskap om den. Vi skal dekke samfunnets behov for geologisk basiskunnskap, og dermed bidra til økt verdiskaping. Norges geologiske undersøkelse (NGU) er en etat under Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Vi har 200 ansatte, hovedkontor i Trondheim og et internasjonalt arbeidsmiljø. Forskning er en integrert del av NGUs arbeid og leveranser, og en forutsetning for å levere kartlegging av god kvalitet og på et internasjonalt godt nivå på vegne av Norge. Les mer på www.ngu.no