Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Geotekniker

Bygg ditt geotekniske eventyr hos oss!

RambøllTrondheim29. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Erlend Engesvold

Seksjonsleder

erlend.engsvold@ramboll.no

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap og nysgjerrighet i en stilling hvor du sammen med andre både fordyper deg i faglige detaljspørsmål og bryner deg i samspill med andre fag. Er du vår nye geotekniker? Vi søker både etter deg med fartstid innen faget, og etter deg som er ferdigutdannet til høsten 2024. Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår avdeling Geoteknikk Midt og Nord.

Som vår nye geotekniker blir du en del av et stort geoteknisk fagmiljø. Avdelingen Geoteknikk Midt og Nord er en del av Divisjon Geo, som i dag teller nesten 100 medarbeidere. Divisjonen består av 4 avdelinger: Geoteknikk Midt og Nord, Geoteknikk Sør og Øst, Ingeniørgeologi og Skred, og Grunnboring og laboratorium. Avdeling Geoteknikk Midt og Nord består av 21 geotekniske rådgivere med bredt erfaringsspenn.

Vi har en god fordeling mellom yngre og senior geoteknikere, og dette legger til rette for godt læringsmiljø og stor mulighet for erfaringsoverføring. Våre prosjekter bemannes med både yngre geoteknikere og erfarne fagpersoner, og vi kan love en bratt læringskurve for alle. Som geotekniker hos oss vil du delta i spennende oppdrag innen bygg, anlegg og samferdsel sammen med noen av landets flinkeste geoteknikere.

Vi har et raust og inkluderende arbeidsmiljø, med kollegaer som spiller på lag og vinner prosjektene sammen. Ved kontoret i Trondheim er vi et sterkt fagmiljø med over 300 medarbeidere som til sammen tilbyr alle tjenester som trengs for ethvert prosjekt.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder kan være:

  • Geoteknisk prosjektering og rådgivning
  • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
  • Videreutvikling av faget geoteknikk for Rambøll

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du har en mastergrad eller bachelorgrad, med hovedtyngde innen geotekniske fag.
  • Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
  • Du motiveres av å utvikle gode løsninger for og sammen med våre oppdragsgivere.
  • Du tar initiativ og ansvar.
  • Du engasjeres av og ønsker å være med på å drive vår utvikling innen digital teknologi.

Om Rambøll

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. På verdensbasis har vi totalt 18 000 medarbeidere, og er lokalisert i 35 land. Vi kombinerer lokal innsikt og erfaring med en global kunnskapsbase for å skape bærekraftige samfunn og drive positiv endring for våre kunder. Vi kaller det: Bright Ideas. Sustainable change. Som The Partner for Sustainable Change hjelper vi våre kunder med å realisere sine mål og navigere overgangen til en mer bærekraftig fremtid.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.9.2023. Søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Seksjonsleder Erlend Engesvold, tlf. 926 10 543, e-post erlend.engsvold@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist29. september 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Erlend Engesvold

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!