Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Geolog /Ingeniørgeolog

Bli med på å realisere utbyggingen av Bybanen i Bergen!

RambøllBergen4. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Gudrun Dreiås Majala

Avdelingsleder Ingeniørgeologi

+47 995 31 513

Vil du være med på å realisere videre utbyggingen av Bybanen i Bergen? Bybanen skal utvides utover mot Åsane. Tidenes spennende prosjekt med bærekraft i praksis, og mange ingeniørgeologiske problemstillinger å bryne seg på!

Er du;

  • Ingeniørgeolog/geolog og motivert til å jobbe med dette, og andre spennende prosjekter i Bergen?
  • Er du interessert i å jobbe i et dyktig, innovativt og engasjert fagmiljø?
  • Er du interessert i ingeniørgeologi, og utviklingen i fagfeltet? Synes du det er spennende med tverrfaglig samarbeid?

Hvis du ønsker en variert hverdag, med varierende oppdrag -da spesielt Bybanen så håper vi du legger inn en søknad! Gjerne ta kontakt for en uforpliktende prat.

For å trygge Norge -så trengs det ingeniør-/geologer. Enten det er baner eller veger som etableres/utvides, det er boligfelt som bygges, eller utvikling av industriområder eller hva som helst -bare det er berg eller mulighet for skred, så er vi inne.

For denne muligheten har du har relevant utdanning innenfor fagfeltet geologi/ingeniørgeologi. Du har et ønske om å utvikle deg videre i fagfeltet, og et ønske om å bidra til et godt sosialt miljø.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil blant annet være:

  • Prosjektering og befaringer
  • Rådgiving, oppdragsledelse og kundedialog
  • Videreutvikling av din kompetanse innenfor fagfeltet

Din utvikling og faglige vekst er en forutsetning for vår suksess. Dette støtter vi gjennom læring i oppdrag, men også deltakelse i kurs og konferanser. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Hos oss vil du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

I denne rollen vil det være en fordel om du også ser deg selv som inkluderende, og løsningsorientert. Du har engasjement, og liker å ta ansvar. Du evner å kommunisere på en god måte.

Er dette deg? Er dette noe du ønsker å vite mer om? Gi gjerne lyd ifra deg, så snakkes vi!

Les mer om Rambøll Norge: www.ramboll.no

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 04.08.23.

Har du spørsmål? Lurer du på noe? Eller hvem vi er? Kontakt meg gjerne, avdelingsleder Ingeniørgeologi Gudrun Dreiås Majala, mobil 995 31 513.

Stillingsinfo

Frist4. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Gudrun Dreiås Majala

Avdelingsleder Ingeniørgeologi


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!