Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Forvalter Nasjonal Vegdatabank (NVDB)

Statens vegvesenBodø14. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Elisabeth Bech

Leder

+47 995 23 843

Vil du være med i vårt landsdekkende team og bidra til å styrke NVDB området i divisjon Drift og vedlikehold? Da har vi stilling som forvalter ledig for deg!

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å:

 • bidra til gode og omforente rutiner for dataflyt til NVDB.
 • administrere kontraktsgrupper og brukere i fagverktøyet Datafangst
 • opprette kontrakter i Datafangst
 • gi faglig støtte til byggelederne og entreprenører
 • kvalitetssikre dataleveranse og oppdatere fagdata i NVDB
 • delta i oppstartsmøter og samhandlingsmøter
 • samhandle med vegnettsforvalter og FKB forvalter Geodata
 • analysere data i NVDB

Nasjonal vegdatabank (NVDB) er Statens vegvesens database som inneholder alle objekter og installasjoner som vegen består av.

Stillingen er plassert i den landsdekkende seksjonen Drift og vedlikehold Forvaltning. Kontorsted vil være ved en av våre lokasjoner i Nordland, Troms eller Finnmark. Stillingen inngår i et landsdekkende team på NVDB, som skal jobbe for å styrke NVDB området i hele divisjonen. Stillingens geografiske hovedansvar vil være Nord-Norge, men ved behov må en bistå også på tvers av de geografiske områdene.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har minimum 3-årig utdanning fra universitet eller høgskole innen geomatikk (GIS og landmåling). For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområder, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Førerkort kl. B er et krav.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Personlig egnethet for stillingen og evne til samhandling blir vurdert som svært viktig og vil bli vektlagt i ansettelsesprosessen. Vi ønsker en kollega som:

 • kan arbeide strukturert og selvstendig
 • har evne til å ta initiativ og være resultatorientert
 • har gode digitale ferdigheter
 • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • har gode samarbeidsevner og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt i mot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Elisabeth Bech, tlf. 99523843.

Stillingsinfo

Frist14. august 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Elisabeth Bech

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.