Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Fagsjef for bærekraft og ytre miljø

Gjør en forskjell med Asplan Viak!

Asplan ViakFlere lokasjoner18. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Per Christian Randgaard

Divisjonsdirektor Infrastruktur

+47 913 01 023

Vil du være med på å gjøre en forskjell innen infrastruktur? Asplan Viak søker en engasjert fagsjef for bærekraft og ytre miljø i vår Infrastruktur-divisjon. Du vil være med å planlegge bærekraftig infrastruktur og unngå negative konsekvenser for miljøet. Fagsjefrollen innebærer både utviklingsarbeid for selskapet og rådgivningsoppgaver i prosjekter. Du vil spille en nøkkelrolle i vårt arbeid med å være ledende innen bærekraft og miljø.

Med en kontinuerlig forpliktelse til bærekraft og miljøinnovasjon, har Asplan Viak alltid vært i forkant. Vi ønsker å opprettholde denne posisjonen og tror på å forene ekspertise og lidenskap. Derfor søker vi en engasjert og fremoverlent fagsjef.

Vi forventer ikke at den ideelle kandidaten besitter omfattende ekspertise på alle områder innen bærekraft og ytre miljø. Derimot er det viktig at vedkommende har interesse for å samarbeide med våre fagansvarlige og bidra til utviklingen av områder som Breeam for Infrastruktur, LCA, hydrologi, vassdragsteknikk, avfall og renovasjon, samt støy og akustikk. I tillegg er fornybare energiløsninger viktig, spesielt grunnvarme som er et satsingsområde i vår divisjon.

Som fagsjef og seniorrådgiver vil du spille en viktig rolle med å sikre at vi holder oss oppdatert og er i front når det gjelder faglig kompetanse. Sentrale oppgaver inkluderer:

 • Bidra til innovasjon og utvikling av forretningsmuligheter sammen med de fagansvarlige.
 • Ansvar for oppdatering av verktøy og metoder innenfor fagområdet.
 • Pådriver for faglig utvikling og kompetansedeling både eksternt og internt gjennom å drive fagnettverk, kursing og mer.
 • Overvåke og holde seg oppdatert på bransjeutvikling og lovverk.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning, med minimum 5 års erfaring og fagkompetanse.
 • Sterke kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

 • Du har meget gode samarbeidsevner og har god evne til å knytte kontakter.
 • Du er initiativrik og utviklingsorientert.
 • Engasjert og fremoverlent leder med stor lidenskap for faget.

Og nå til det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring

Våre 1250 medarbeidere fordelt på over 30 kontorer jobber sammen på tvers av fagene (eller: på tvers av fag og geografi), og har et godt sosialt miljø. For deg som er under 36 har vi et unikt organisert samhold «Ung i Asplan Viak». Om du er over 36 og ønsker å bli kjent med folk i Asplan Viak over hele landet, har vi organiserte turer. Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Bli med på reisen! I tillegg tilbyr vi:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Usikker på hvor du vil jobbe? du kan velge mellom 33 kontorer:

Arendal, Bergen, Bryne, Bø, Drammen, Hamar, Harstad, Haugesund, Jessheim, Kongsberg, Kristiansand, Leikanger, Leknes, Lyngdal, Mo i Rana, Molde, Notodden, Oslo, Risør, Sandvika, Skien, Sortland, Stavanger, Stjørdal, Stokmarknes, Svolvær, Tromsø, Trondheim, Tønsberg, Volda, Ål, Ålesund, Ås. Fagsjefen vil tilhøre en lokal infrastruktur-gruppe der den ønsker å jobbe. Fagsjefen vil koordinere et team av fagansvarlige fra hele landet. Rollen innebærer ikke personalansvar.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist18. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Per Christian Randgaard

Divisjonsdirektor Infrastruktur


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.