Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Fagperson

Ønsker du å praktisere alt du har lært på skolen?

Asplan ViakHarstad16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Trond Inge Jensen

Gruppeleder bygg

+47 918 81 069

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. Vi er godt etablert i fagmiljøet og består av rådgivende sivilingeniører med bred faglig kunnskap, erfaring og kompetanse.

Asplan Viak er representert med avdelingskontor som dekker hele landet. Nå ønsker vi å styrke vår tilstedeværelse i Nordre Nordland og Sør-Troms der vi i dag har avdelingskontor i Harstad, Sortland, Stokmarknes, Svolvær og Leknes.

Til vårt kontor i Harstad søker vi nyutdannede dyktig fagperson innen bygg og anleggsnæringen som også har interesse for oppdragsledelse og tverrfaglighet.

Hos oss vil du bli en viktig bidragsyter i et av landets ledende tverrfaglige rådgivningsmiljø og arkitekter.

Hva du skal gjøre:

Hos oss som bygg ingeniør får du varierte oppgaver som blant annet omfatter bygg- og anleggsteknisk prosjektering, dimensjonering og modellering i BIM-verktøy, utarbeidelse av konkurransegrunnlag/beskrivelse og oppfølging på byggeplass, prosjektering av bygningsfysikk og bygningsregistrering. 

Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdag.

Hva vi ser etter i deg:

Som byggingeniørveies det som positivt om du har kompetanse innenfor elementmetode og statisk beregninger, eller bygningsfysikk, inneklima og byggeteknikk. Har høyere utdanning som master eller bachelor. 

Og nå til det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring

En rød tråd gjennom hele Asplan Viak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Pensjons- og forsikringsordninger er å forvente. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling. Vi tilbyr i tillegg:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer 
  • Solid tverrfaglig miljø med svært dyktige medarbeidere i alle fagfelt
  • Dyktige og hyggelige kollegaer i et trygt og svært godt arbeidsmiljø
  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Stor grad av frihet under ansvar
  • Påvirkningsgrad i forhold til egen utvikling, karriere og arbeidshverdag
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger , konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Trond Inge Jensen

Gruppeleder bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.