Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren VVS-rådgiver

Vil du være med på å forme fremtidens helsebygg og bidra til samfunnets viktigste prosjekter?

Norconsult ASSandvika23. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Kåre Kallmyr

Avdelingsleder Hovedkontor

Kare.Kallmyr@norconsult.com

Hos Norconsult har vi ledende kompetanse på komplekse VVS-tekniske anlegg i sykehus, helse- og psykiatribygg og innen farmasøytisk industri. Vi har høy ordrereserve og vokser raskt, og nå trenger vi flere dyktige ingeniører som kan bidra til vår suksess og at vi oppnår vårt strategiske mål om å bli den ledende sykehusrådgiveren i Norge.

Vi søker deg med minst 5 års erfaring som prosjekteringsleder, prosjektleder teknikk, oppdragsleder eller disiplinleder/fagansvarlig innen VVS. Du har formell kompetanse innen VVS, klima, energi og/eller kuldeteknikk på mastergradnivå, og har en faglig trygghet og interesse for å løse komplekse utfordringer. Du har ledet team og har erfaring med prosjektering i Revit, og tilhørende støtteverktøy. Du må ha gode skriftlig og muntlige kommunikasjonsevner, og det er en fordel om du har et godt nettverk i byggebransjen.

I avdelingen Sykehus og renrom i Sandvika arbeider 42 medarbeidere med prosjektering og rådgivning knyttet til VVS-anlegg og inneklima, spesialanlegg for sykehus, helse- og psykiatribygg og laboratorier. Det som gjør oss unike i forhold til våre konkurrenter er at vi har egne grupper innen VVS og elektro som kun jobber med sykehus og tilsvarende komplekse prosjekter. I tillegg har vi landets ledende rådgivermiljø innen spesialrom, renrom, validering og kvalitetssikring. Vi har også eget måleutstyr for ytelsestesting av spesialrom, utstyr og renromSom vår nye disiplinleder vil du lede og koordinere arbeidet med å utvikle bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Hos oss kan du forme din egen karriere og være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet.

Våre kunder er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. Blant de større oppdragene kan nevnes AHUS Psykisk Helse Nordbyhagen, Livsvitenskapsbygget, Samlokalisering av Havforskningsinstituttet & Fiskeridirektoratet i Bergen, Haugesund sykehus og Nytt Klinikk- og protonbygg – Radiumhospitalet, Nye Førde sykehus, Nye Hammerfest sykehus og Nye UNN Narvik sykehus.

Norconsults miljø på Teknikk og Industri i Sandvika, som omfatter fagene VVS, Energi, Elektroteknikk og Automatisering, har omkring 330 sivilingeniører og ingeniører. Fagnettverk VVS teller i dag omkring 300 medarbeidere, hvorav 160 sitter i Sandvika. Du har et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på i Norconsult!

Arbeidsoppgaver:

Avdelingen har et bredt spekter av oppdrag, og vi er interessert i deg som kunne tenke deg å jobbe innenfor noen av følgende områder:

 • Prosjekteringsledelse, prosjektledelse teknikk, oppdragsledelse, fagansvar og disiplinledelse VVS – Dette kan omfatte både enfaglige og tverrfaglige oppdrag i alle faser og ulike entreprisemodeller
 • Opplæring av yngre medarbeidere og bidra til erfaringsoverføring mellom oppdrag
 • Økonomistyring og planlegging av prosjekter
 • Deltakelse i markedsarbeid og kundekontakt
 • Bistå i både enfaglige og tverrfaglige tilbudsprosesser
 • Relasjonsbygging i og utenfor Norconsult
 • Prosjektering i Revit
 • Være en fagressurs innen spesialfelt som f.eks medisinske gasser, rent vann, spesialrom eller farmasi.

Hos oss får du:

 • Tilgang til attraktive og utfordrende prosjekter i Norges største og tyngste VVS og energimiljø med mulighet til å jobbe både enfaglig og tverrfaglig.
 • Fokus på kompetanseutvikling der vi sammen utarbeider en plan for den videre karriere innen fag, marked eller ledelse.
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Muligheter til å jobbe med ny teknologi og fremtidens prosjekteringsmetoder
 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Gode lønn og godtgjørelser
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Stor fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Sommertid med 7-timers dager
 • Fri i påskeuken og mellomjula
 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.
 • Gratis parkering på hovedkontoret

Kontorsted: Sandvika. Selskapets lokaler i Lillestrøm, Drammen, Hønefoss, Ski og Oslo kan også være aktuelle på sikt dersom det er ønskelig.

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknader blir vurdert fortløpende.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist23. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kåre Kallmyr

Avdelingsleder Hovedkontor


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.