Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren Vanningeniør

Bli en del av vår Vannavdeling!

RambøllArendal17. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Camilla Gremmertsen

Seksjonsleder

camillla.gremmertsen@ramboll.no

Er det en plass du bør jobbe som faglig motivert vanningeniør på Sørlandet, så er det Rambøll!

Rambøll Arendal søker nå etter en person med interesse for klimatilpasning, vann og avløp, og/eller VA-prosess til vårt kontor. Her får du jobbe med betydningsfulle vannprosjekter lokalt og nasjonalt i samarbeid med våre øvrige vann-avdelinger. Stillingen passer for deg som er selvstendig og trives med faglige utfordringer, samtidig som du samarbeider godt med oppdragsgivere og i tverrfaglige team. Bransjens spennende oppgaver må løses og vi søker nå etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder.

For denne rollen trenger du min 3-5 års erfaring innen vann- og avløpsteknikk. Er du vår nye vanningeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår Vannavdeling

Vannavdelingen i Arendal, Porsgrunn og Tønsberg er en solid aktør i regionen innen vårt fag. Til sammen er vi over 20 medarbeidere bestående av 6 kvinner og 14 menn, der halvparten har mer enn ti års erfaring. Vi har prosjekter innen infrastruktur for vann- og avløp, bærekraftig overvannshåndtering og overordnet planlegging. Vi gir råd i alle prosjektfaser.

Eksempler på prosjekter vi har levert, er rehabilitering av Premo hovedvannledning i samspillsentreprise for Eckholdt/Mortensen DA/Porsgrunn kommune, Hovden høydebasseng for Bykle kommune, E18 Bommestad-Sky for SVV og Kunnskapshavna VVA for Arendal kommune. Rambøll er en attraktiv leverandør i transportprosjekter innen vei og bane og en foretrukken leverandør for kommuner med store planer for vannsektoren.

Som ansatt i Rambøll vann kan du derfor velge variasjon eller spissing av ditt faglige arbeidsområde. Vannavdelingen er kjent for vårt gode og uhøytidelige arbeidsmiljø som utmerker seg i Rambølls årlige medarbeiderundersøkelse. Det kan ikke beskrives, men må oppleves.

Inviting bright minds

Dine hovedoppgaver vil være prosjekteringsledelse og prosjektering i regionens mest komplekse VA-prosjekter. Du vil være en diskusjonspartner for våre erfarne seniorer, og fagsterke juniorer vil bistå deg i prosjekteringen.

Ditt faglige utgangspunkt:

  • Utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget.
  • Noen års erfaring med planlegging og prosjektering av VA-systemer
  • Erfaring med prosjekteringsverktøy som Autocad, Novapoint og evt. modelleringsprogrammer
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.
  • En fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Vannavdelingene i Norge har et sammenknyttet nettverk. Med våre årlige fagtreff og studieturer finner vi en arena for utvikling og inspirasjon. Vann Norge samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Internasjonale kollegaer bidrar i prosjekter både for ekspertise og ressursutjevning.

Om Rambøll

Rambøll Vann er en internasjonal organisasjon med en helhetlig tilnærming rundt en av verdens viktigste ressurser: Rent vann. Vi er 900 rådgivende ingeniører, hvorav i overkant av 120 rådgivere i Norge.

Som samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der.

Bransjen er i sterk utvikling med økt fokus på innovasjon og bærekraftige løsninger. Rambøll har en ambisiøs strategi for de neste årene, «The Partner for Sustainable Change». Dette gir store muligheter for de som klarer å omstille seg og evner å se forbi det åpenbare. Nysgjerrighet og interesse for nye metoder for problemløsning er derfor et pluss.

Velkommen til oss

Send inn din søknad og CV ved å klikke på «Søk stilling»-knappen og følge instruksjonene. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søknadsfrist: 17.09.2023

Har du spørsmål?

Kontakt seksjonsleder Camilla Gremmertsen: camillla.gremmertsen@ramboll.no.

Stillingsinfo

Frist17. september 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Camilla Gremmertsen

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!