Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren Fagspesialist Forretningskontinuitet

Bli en viktig del av vår Group Security-divisjon!

DNBOslo15. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Eva Gulaker

Seksjonsleder

+47 913 78 488

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

DNB er på en spennende endringsreise. Vi rigger oss for fremtiden, og det innebærer blant annet at vi i enda større grad skal få sikkerhet inn i DNAet til alle ute i organisasjonen for å kunne møte et stadig tilspisset trusselbilde, økte eksterne forventninger til sikre tjenester og strenge regulatoriske krav.

I denne stillingen vil du jobbe i Group Security som har ansvaret for å lede det helhetlige sikkerhetsarbeidet i hele konsernet, og legge til rette for at sikkerhet inngår som naturlig del av virksomheten. Divisjonen består av rundt 150 personer til å utføre dette arbeidet. Vi har som mål å styrke den totale sikkerhetsstyringen i konsernet, leveranse av felles sikkerhetstjenester samt økt bruk av selvbetjening og egen kunnskap slik at det tas gode sikkerhetsvurderinger hver eneste dag.

Om rollen

Du vil få muligheten til å forme området og å sette retning i samarbeid med andre fagspesialister innen området og i Group Security. Forretningskontinuitet (BCM) er et satsningsområde i DNB, og er godt forankret i konsernets ledelse.

For å sikre en helhet og å styrke arbeidet innen forretningskontinuitet søker vi nå etter deg som vil være med på å løfte modenheten på området i DNB. Avhengigheten til IT-teknologi og digitaliseringen av finansielle tjenester har endret måten vi jobber med kontinuitet i DNB. I dag er våre mest kritiske verdikjeder digitale og som en samfunnskritisk aktør er det store krav til robusthet og oppetid på disse tjenestene.

I denne rollen vil du jobbe i skjæringspunktet mellom konsernets forretningsmessige forpliktelser og den teknologien vi benytter for å understøtte disse. Du vil være sterkt bidragsytende til å drive arbeidet innen forretningskontinuitet på tvers av konsernets forretnings- og støtteområder, også internasjonalt.

Sentrale arbeidsoppgaver

Du vil være en aktiv bidragsyter i arbeidet med å få på plass og videreutvikle en helhetlig tilnærming til forretningskontinuitet i DNB. Du kommer til å jobbe med forretnings- og teknologimiljøer for å kartlegge verdikjeder og etablere gode forretnings-konsekvensanalyser (BIA), kontinuitetsplaner (BCP) og -løsninger. Du får også mulighet til å bli del av interne og eksterne faggrupper og samarbeidsarenaer på fagområdet.

I tillegg vil du være sentral i arbeidet med å:

 • Etablere og vedlikeholde en god forståelse av konsernets forretningsmessige forpliktelser, leveranser, og verdikjedene som understøtter disse
 • Videreutvikle gode teknologiske løsninger som sørger for at kontinuitetsarbeidet er effektivt
 • Delta i risikovurdering og analysearbeid på konsernnivå rundt forretningskontinuitet
 • Utarbeide og bidra på rapportering av status for forretningskontinuitet i konsernet
 • Delta i videreutviklingen av rammeverk, prosesser og strukturer for å kontinuerlig videreutvikle området
 • Samarbeid med andre interne fagmiljøer i Group Security for å styrke sikkerheten i konsernet.

Hvem er du?

Vi søker nå en erfaren fagspesialist med sterk interesse for faget, kan jobbe strukturert og målrettet, og som ønsker å drive en sterkere styring av forretningskontinuitetsarbeidet i DNB. I tillegg tror vi du kjenner deg igjen i følgende:

 • Du liker å levere kvalitet og kan produsere alt fra opplæringsmateriell til dokumentasjon og rapportering til ledelsen på en effektiv måte
 • Du er trygg på å formidle, er relasjonsorientert, bygger nettverk og har gode muntlige og skriftlige norsk- og engelskkunnskaper
 • Du trives med å jobbe sammen med andre for å oppnå resultater og bidrar for å nå felles mål

Ønsket kompetanse og erfaring

 • God forståelse av helhetlig arbeid med forretningskontinuitet (BCM). Gjerne kunnskap om ISO-standarden 22301.
 • Minimum tre års erfaring innen fagområdet forretningskontinuitet (BCM) eller digitale beredskapsløsninger. Gjerne fra en større virksomhet.
 • God forståelse for teknologi og erfaring fra å bruke teknologi til å løse komplekse fagområder
 • God forståelse for betydningen av risiko- og sikkerhetsarbeid i konsernet
 • Forretningsforståelse fra finanssektoren er en fordel

Ser dette spennende ut, og oppgavene møter dine ambisjoner og din kompetanse håper vi du søker på stillingen.

Søknader vurderes løpende.

Kontaktperson
Seksjonsleder Eva Gulaker / +47 91378488

Søknadsfrist 15.09.2023.

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Stillingsinfo

Frist15. september 2023

Kontaktperson

Eva Gulaker

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra DNB

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Vi tilbyr mange karrieremuligheter, og ønsker å bygge virksomheten vår sammen med talentfulle og lidenskapelige mennesker som identifiserer seg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig.