Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren Bruingeniør

Vi søker erfarne bruingeniører til vår seksjon for nye bruer i Drammen

RambøllDrammen8. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Jens Kristian Dyrelund

Seksjonsleder

jens.kristian.dyrelund@ramboll.no

Vi invitere deg til å bli del av vårt brufagmiljø i Drammen hvor du vil få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen ny bruprosjektering. I denne rollen skal du kunne jobbe som fagansvarlig konstruksjon i større og mindre prosjekter og være med å drive avdelingens fagmiljø fremad.

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i Rambølls bruavdeling som vår som vår nye Erfaren Bruingeniør, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Bli en del av vår bruavdeling, en del av Rambølls internasjonale divisjon Major crossings. Som vår nye senior bruingeniør blir du en del av avdelingen Bru og Anlegg i Drammen og Oslo med 33 ansatte. Vi er i vekst, og vi søker nye medarbeidere som kan bidra med prosjektering av nye bruer. Vi ønsker primært søknader fra fagpersoner med minimum fem års erfaring innenfor bruprosjektering.

Prosjektering av nye bruer skjer med moderne analysemetoder og -verktøy samt bruk av BIM. Spennarmerte platebruer, fritt frambygg-bruer og stålfagverk er eksempler på type bruer vi har prosjektert i de senere årene. Arbeidet vil utføres i tett samarbeid med kollegaer og samarbeidspartnere i inn- og utland. Avdelingen har fagansvaret for bruvirksomheten til Rambøll i Norge, og vi har et nært samarbeid med kontorene til Rambøll i andre land.

Vi er en del av Rambølls internasjonale brumiljø, med mulighet for å jobbe med internasjonale bruprosjekter. Vi har fokus på karriereutvikling, så det er også mulighet for å jobbe med prosjekter på tvers av våre seksjoner for Nye bruer og Eksisterende bruer.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Fagansvarlig på enfaglige- og større tverrfaglige samferdselsprosjekter
 • Prosjektering av ulike brukonstruksjoner i ulike prosjektfaser, materialer, størrelser og kompleksitet
 • Prosjektleder/prosjekteringsleder i mindre bruprosjekter
 • Parametrisering og automatisering (avhengig av kompetanse)
 • Modellering i BIM (avhengig av kompetanse)
 • Innovasjon for å gjøre oss enda bedre

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Mastergrad innen konstruksjonsfag
 • God kjennskap til håndbok N400, teknisk regelverk og øvrig norsk regelverk for bruprosjektering
 • Kompetanse innen elementanalyser og konstruksjonsdesign verktøy
 • Gjerne spisskompetanse på spesialområder innen bruprosjektering, brutyper og materialer
 • Erfaring med Tekla, Grashopper, Python og Sofistik teller positivt
 • Gode samarbeidsevner
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig, initiativrik og trives med faglige utfordringer. Gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper setter vi pris på, og vi trenger faglige spydspisser. Vi ønsker at du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på en god måte.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Har du spørsmål? Kontakt Seksjonsleder Jens Kristian Dyrelund, +47 932 43 755, jens.kristian.dyrelund@ramboll.no

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist8. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Jens Kristian Dyrelund

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!