Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren bruingeniør

Vi søker erfarne bruingeniører til vår seksjon for Nye Bruer i Oslo

RambøllOslo17. juni 2024
Søk her

Kontaktperson

Eirik Tveter Willand

Seksjonsleder

eirik.willand@ramboll.no

Vi inviterer deg til å bli en del av vårt brufagmiljø i Oslo hvor du vil få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen bruprosjektering. I denne rollen skal du kunne jobbe som fagansvarlig for Bru/Konstruksjon i større og mindre prosjekter og være med å drive avdelingens fagmiljø fremover i en tid hvor bærekraftige og digitaliserte løsninger står i fokus.

Hvis du synes at dette høres ut som deg, eller dette vekker nysgjerrigheten din, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bruavdelingen har nylig vært med å vinne store og interessante prosjekter som krever økt bemanning både på kort og lang sikt. Blant våre pågående prosjekter nevnes:

Bli en del av vår bruavdeling, en del av Rambølls internasjonale divisjon Major Crossings

Som vår nye senior bruingeniør blir du en del av avdelingen Bridge Engineering, med seksjoner i Drammen og Oslo, med totalt 36 ansatte. Vi er i vekst, og vi søker nye medarbeidere som kan bidra med prosjektering av bruer. Vi ønsker primært søknader fra fagpersoner med minimum fem års erfaring innenfor bruprosjektering, men personer med noe mindre erfaring vil også bli vurdert.

Bruavdelingen er et svært kompetent fagmiljø med mange meget erfarne bruingeniører, høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Prosjektering av nye bruer skjer med moderne analysemetoder og -verktøy samt bruk av BIM. Vi prosjekterer alle typer bruer for vei og bane, uten begrensning i størrelse og materialer. Store og kompliserte prosjekter utvikles og gjennomføres i tett samarbeide med Rambølls globale brukompetanse og spesialistkompetanse.

Avdelingen har fagansvaret for bruvirksomheten til Rambøll i Norge. Vi er en del av Rambølls internasjonale brumiljø, med mulighet for å jobbe med internasjonale bruprosjekter. Vi har fokus på karriereutvikling, så det vil også være mulighet for å jobbe med prosjekter på tvers av våre seksjoner for Nye bruer og Eksisterende bruer

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Fagansvarlig på énfaglige- og større tverrfaglige samferdselsprosjekter.
 • Prosjektering av ulike brukonstruksjoner i ulike prosjektfaser, materialer, størrelser og kompleksitet.
 • Prosjektleder/prosjekteringsleder i mindre bruprosjekter.
 • Innovasjon for å gjøre oss enda bedre.

Våre forventninger til deg

 • Mastergrad innen konstruksjonsfag.
 • Selvstendig, nøyaktig, strukturert, nysgjerrighet og høy motivasjon til å teste ut nye og smartere metoder å løse oppgaver på.
 • God kjennskap til håndbok N400, teknisk regelverk og øvrig norsk regelverk for bruprosjektering
 • Kompetanse innen elementanalyser og konstruksjonsdesign verktøy.
 • Gjerne spisskompetanse på spesialområder innen bruprosjektering, brutyper og materialer.
 • Erfaring med programvarer som Tekla, Grashopper, Python og SOFiSTiK teller positivt
 • Gode samarbeidsevner ovenfor oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Sosiale aktiviterer med en veldrevet «Humørgruppe»
 • Idrettslag og trening (Fotball, svømming, squash++)
 • Fem ukers ferie + fri i romjul + fri/ferie i påske
 • Moderne lokaler og gode kontorforhold
 • Firmahytte på Kvitfjell

Kort om Rambøll og våre verdier

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. På verdensbasis har vi totalt 18 000 medarbeidere, og er lokalisert i 35 land.

Rambøll jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll? Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 17.06.2024.

Har du spørsmål? Kontakt Seksjonsleder Eirik Tveter Willand

+47 99 39 01 81

Eirik.willand@ramboll.no,

Vi ser frem til å lese søknaden din.

Er du bruingeniør i Bergen? Ta gjerne kontakt med oss! Vi bygger for tiden opp et brumiljø i Bergen. Dersom du er en erfaren bruingeniør ønsker vi også å høre fra deg om det er aktuelt å sitte på vårt Bergenskontor.

Stillingsinfo

Frist17. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Eirik Tveter Willand

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!